Sürücü Sınavından Kaldım :(

l parkta tam çıkarken sınırsız dönüş hakkın var paraleldede girdin tam olmadı diğer hakkımı kullanmak isityorum diyince diğer yere götürüyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arabayı park ederken hiçbir şeye bakmıyorum direk kendi kafama göre o anki duruma göre park ediyorum
İkisinde de çıkarken sınırsız hak var , Paralelde baktın kurtarmıyor orda da bir ileri hakkin var tam sağ kırıp geri yapabiliyorsun

L park
Paralel park
U dönüşü
Ani fren
Yokuş kalkış

bunlarda sıkıntı olmadımı ve stop etmedimi sıkıntı yok
Hocam bana dedi ki bi kere birisi ışıkta 3 kere stop etti , geçti. Bazı komisyonlar çok esnek olabiliyor, ama Park yerleri hariç orda MEB'den adamlar var.

İkisinde de çıkarken sınırsız hak var , Paralelde baktın kurtarmıyor orda da bir ileri hakkin var tam sağ kırıp geri yapabiliyorsun

Hocam bana dedi ki bi kere birisi ışıkta 3 kere stop etti , geçti. Bazı komisyonlar çok esnek olabiliyor, ama Park yerleri hariç orda MEB'den adamlar var.
1 sürücü kurusu 2 görevli ama o kadar esnek olmazlar 2 stopda indirirler hani aynaya bakmazsın unutursun ona belki demezler ama stopda indirirler

Dostlar şimdi orada motoru durdurmadan direk 1e atıp kalkış yapabilir miydim?bir daha girersem bu sefer öyle yapmayı düşünüyorum
Nasıl yani? Motoru durdurmana gerek yok ki 1e atmak için. Sana tavsiyem bırak motor istediği kadar bagirsin, bagirtmaktan korkma stop etme yeter.

Nasıl yani? Motoru durdurmana gerek yok ki 1e atmak için. Sana tavsiyem bırak motor istediği kadar bagirsin, bagirtmaktan korkma stop etme yeter.
Bak ben şöyle yaptım
U dönüşü yapılacağı vakit tam sol yaptım
R takıp tam sağ yapıp geri geldim DURDUM
Sonra Rden 1e attım
Kavrama noktasına gelirken stop etti anlamadım neden
işte durmadan direk salınmiş olup kaldırıma ihtimalim olsa da o vakitte frene basmadan 1e atıp kalkış yapabilir miydim diye soruyorum

Valla beyler aklıma yattı sizce derste farklı araba sınavda farklı araba kullanmaktan olmuş olabilir mi

Son düzenleme:
Bak ben şöyle yaptım
Sonra Rden 1e attım
işte durmadan direk salınmiş olup kaldırıma ihtimalim olsa da o vakitte frene basmadan 1e atıp kalkış yapabilir miydim diye soruyorum

Valla beyler aklıma yattı sizce derste farklı araba sınavda farklı araba kullanmaktan olmuş olabilir mi
tabii ki olabilir de buradaki asıl olay acemiliğin. araçların debriyajları çok farklı karakterde olabilir, kavrama noktaları farklı olabilir. sen kurs aracını ezberleyip sınavda patlıyorsun anladığım kadarıyla. aracın debriyajını bir anda salma, hisset debriyajın kavrama noktasını. gaz ver debriyajı tek başına salma.

At 3ten2ye vutututu . Stres yapma cidden kolay sınav zaten sınavı geçtiğinde araba sürmeyi öğrenmiş olmuyorsun . Ayrıca ehliyetsiz de sürme 3-4 katı maaliyete patlar

Bak ben şöyle yaptım
Sonra Rden 1e attım

Kavramaya getirmeyi bekleme ufaktan gaz ver arabanin stop etmesini boylece engelledimis olursun hem eğim falan var demissin, trafikte de kimse seni kavramaya getirene kadar beklemeyecek bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,664
Üyeler
202,354
Son üye
apo200941
Geri