Kupon bitti ama premiuma ozel 570 tl diyo
bende bu attığınızdan var ama konudakini de çektim. Konuda atılan ürün daha küçük uçlara sahip gibi geldi.Kupon bitti zaten de bist ucu yok bunda o yüzden alacaksan amazonda 552 TL
Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti - 2607019504 : Amazon.com.tr: Yapı Market
Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti - 2607019504 : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
www.n11.com
Nasıl hocam gücü bunun, elimde standart bunun ucuna takılabilecek 60+ uç var Çin'den gelen set içinde ama tornavida kısmı bozuldu. Bunun ucuna onları takarak kullanabilirim diye düşünüyorum.Einhell matkabın yanına şunu aldım oyuncak gibi oynuyorum canım sıkılınca kapı vidalarını söküp takıyorum sajkssa - Bilerek normal pilli aldım ki 1-2 yıl sönra aküleri ölmesin
Black & Decker BCF601C Pilli Vidalama Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
Black & Decker BCF601C Pilli Vidalama Makinesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bosh uçları buna uyuyor gücü normal insanın sıktığı vidaları açıyor ama akülü büyük aletlerle vidalananları açamıyor.Normal şartlar için 499 iyi..Zaten 4 pil çıkıyor onlara 80-100 lira yaz.Delik açmak için değilde hazır montaj elle sıkılmış ıvır zıvırı gayet rahat açıyor..UFak işlerde akülü matkabı çıkarmamak için aldım bu parayı her türlü eder.Çok sıkmak istersen önden bunla giriş son rutüşları elle yaparsınNasıl hocam gücü bunun, elimde standart bunun ucuna takılabilecek 60+ uç var Çin'den gelen set içinde ama tornavida kısmı bozuldu. Bunun ucuna onları takarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam uc uç puan da varmış 430 aldım, tork 5 Nm ve 2nm olarak ayarlanıyormuş gayet yeterli bu tarz işler için.Bosh uçları buna uyuyor gücü normal insanın sıktığı vidaları açıyor ama akülü büyük aletlerle vidalananları açamıyor.Normal şartlar için 499 iyi..Zaten 4 pil çıkıyor onlara 80-100 lira yaz.Delik açmak için değilde hazır montaj elle sıkılmış ıvır zıvırı gayet rahat açıyor..UFak işlerde akülü matkabı çıkarmamak için aldım bu parayı her türlü eder.Çok sıkmak istersen önden bunla giriş son rutüşları elle yaparsın
Matkap için değilim hocam bu set biraz daha elektronik ürünler içintam bir ay önce 606 liraya almışız. 50 lira daha mı düşmüşler.
einhell şarjlı matkapla kullanırım diye aldım ama uymuyor mu ona bu ?
şu küçük sap baya güzel oldu alırkene ona dikkat etmemişim harika bişi bedava fiyata aldık R9 380 ekran kartını söktüm bunla ilk siftahı açtık öteki çin malını gapıcıya verdim :