B450'den B550 Asus'a Geçicem Değermi?

Reaksiyon skoru
48
Merhaba yakın zamanda yurt dışından kuzenim gelicek bana kıyak yapmak için benden ne istediğimi sordu bende anakart isteyeceğim ama anakart resimdeki anakart olucak
1786820692474.webp

elimdeki anakart asrock b450 hdv r4.0

benim gönlümden geçen bu;
1786820794352.webp

asus anakartlar hakkında kötü duyumlar alıyorum bu sebep ile yazıyorum sorun yaşarmıyım asus alırsam yaşamayacak isem alıcam

Merhaba yakın zamanda yurt dışından kuzenim gelicek bana kıyak yapmak için benden ne istediğimi sordu bende anakart isteyeceğim ama anakart resimdeki anakart olucakAlıntıyı görüntüle

benim gönlümden geçen bu;Alıntıyı görüntüle

asus anakartlar hakkında kötü duyumlar alıyorum bu sebep ile yazıyorum sorun yaşarmıyım asus alırsam yaşamayacak isem alıcam
Anakart yerine ddr5 ram iste sistemini ddr5e yükselt

Merhaba yakın zamanda yurt dışından kuzenim gelicek bana kıyak yapmak için benden ne istediğimi sordu bende anakart isteyeceğim ama anakart resimdeki anakart olucakAlıntıyı görüntüle

Sorun yaşamazsınız sorun yaşayanlar hangi çip de hangi model de yaşamış diğer markalarda bu şekilde bir sorun yokmudur sizce bu şekil de direkt bir marka kötülenemez. Ama şunu da söyleyim gereksiz bir yükseltme olur.

değmez işlemcin ne ve ekran kartın

Değmesi için şöyle bir sebebin olmalı bence ki aynısnı ben yaptım.2 ram slotlu giriş seviyesi b450 m anakartım vardı.DDR5 ramlar saçma sapan pahalın olduğundan 4 slotlu orta segment bir anakart alıp 3000 liraya 16 gb DDR 4 ram daha alıp 32 gb ta yükselttim
.H

öncelikle ben parasını vermeyeceğim bana bedava olarak gelicek ama ddr4 kısmına bakmayınız ben ddr5'e yükseltmek istemiyorum elimdeki anakart'ı ona vericem bende ondan bunlardan birini alıcam ayrıca 2 tane m2 slotu gerekli çünkü elimde boşte 2TB'lık m2 ssd daha var ve x4 pcı express olmasını istiyorum bölümler işlemcimide yükselticem
5600x'den 5800x3D (hali hazırda elimde bulunuyor)'ye geçiş yapıcam elimde hali hazırda 2x 16 gb lexar thor ram var ondan dd5 sisteme çevirmek için işlemci ram ve anakart'ı ayrı ayrı isteyemem elimdekileri sonuna kadar tam verimlilikte kullanmaya çalışmak istiyorum

öncelikle ben parasını vermeyeceğim bana bedava olarak gelicek ama ddr4 kısmına bakmayınız ben ddr5'e yükseltmek istemiyorum elimdeki anakart'ı ona vericem bende ondan bunlardan birini alıcam ayrıca 2 tane m2 slotu gerekli çünkü elimde boşte 2TB'lık m2 ssd daha var ve x4 pcı express olmasını istiyorum bölümler işlemcimide yükselticem
5600x'den 5800x3D'ye geçiş yapıcam elimde hali hazırda 2x 16 gb lexar thor ram var ondan dd5 sisteme çevirmek için işlemci ram ve anakart'ı ayrı ayrı isteyemem elimdekileri sonuna kadar tam verimlilikte kullanmaya çalışmak istiyorum
5800x3d ye 7800x3d parası vercekseniz ddr5 bir parça isteyin örneğin güzel bir b650 veya b850 modeli olabilir , zamanla geçersiniz hem de maddi olarak fazla yük olmamış olur kuzene

5800x3d alacağınıza 7500fli ddr5 sistem alırsınız hocam biraz daha ekleyip ve yurtdışından ürün alıp

arkadaşlar değişikmisiniz adamın zaten elinde varmış 5800x3d değişmiyor !??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5600x'den 5800x3D (hali hazırda elimde bulunuyor)'ye geçiş yapıcam elimde hali hazırda 2x 16 gb lexar thor ram var ondan dd5 sisteme çevirmek için işlemci ram ve anakart'ı ayrı ayrı isteyemem elimdekileri sonuna kadar tam verimlilikte kullanmaya çalışmak istiyorum
isteklerine göre faz sayısı yüksek + ssd slotlu bir anakart işini güzel görür ve istersen soğutucun iyi mi? bilmiyomda onu yükseltebilirsin

Son düzenleme:
Bir şey olmaz. Ben de asus marka anakart kullanıyorum. İyidir alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,599
Üyeler
201,518
Son üye
Turkishkaz
Geri