Taichi Vs Challenger 9070 XT

Merhaba. Taichi ile challenger arasındaki 5000 tl farkı vermeye değer mi acaba ?
Taichi'nin tasarımını beğenmesem de komponent kalitesi olarak iyi sessiz bir kart. Challanger ile arasında takribi 5-10 derece arası sıcaklık farkı olabilir. Performans farkı olmaz. Alınır mı konusunda ödeme durumuna göre değişir, 5k fazladan vermek seni zorlayacaksa ve o parayı farklı sistem parçalarını upgrade için kullanabiliyorsan kesinlikle alma, Challanger yapıştır geç. Ama zaten istediğin parçaları alabiliyorsan estetiklik için 5k gözden çıkarılabilir.

Vatan hafta hafta sürekli indirim yapıyor.Ayrıca troll müsün kanka derken ne bu samimiyet?Vatan sadece 5070ti ye mi bu kadar indirim yaptı?2 3 haftada 1 vatanda büyük indirimler oluyor.
TV lere olacak indirim PC parcalarına da oldu o indirimden 9070xt aldım. Biraz daha üzerine 5070ti alırsın diyorsun adama referans gösterdiğin indirim fiyat hatasından kaynaklı.
Vatan yaptığı indirimlerinden neredeyse hiçbirinde 5070ti 48-49k altına inmedi. Güncel piyasada zaten inmiyor. Laf olsun torba dolsun yorumu

9070 serisinde kötü kart yok hocam. Örn en basit 9070xt modeli 5070 serisinin orta ve üzeri kartına denk geliyor blok kalitesi vs olarak.

5070 de 75 bazen 80 dereceleri görüyordum yaz sıcağında xfx 9070xt 65 derecelerde.
Aradaki 5k tamamen senin cebine bağlı onun yerine ssd vs alabilirsin. Bütce derdin yoksa al ama bütce önemliyse uygun olani cek düşünme daha fazla.

TV lere olacak indirim PC parcalarına da oldu o indirimden 9070xt aldım. Biraz daha üzerine 5070ti alırsın diyorsun adama referans gösterdiğin indirim fiyat hatasından kaynaklı.
Vatan yaptığı indirimlerinden neredeyse hiçbirinde 5070ti 48-49k altına inmedi. Güncel piyasada zaten inmiyor. Laf olsun torba dolsun yorumu
41e inno 5070ti sattılar fiyat hatasıda değildi ama oluyor baya kaç ay geçti üstünden hatırlamıyorum 135 bin liraya ocak ayında 5090 lı sistemde sattılar vatan yapabiliyor ama yakın zamanda ben görmedim 41k hata hariç

1785877790669.webp

Gece gece çoluk çocukla uğraşıyoruz.

Alıntıyı görüntüle
Gece gece çoluk çocukla uğraşıyoruz.
Harbi troll he lan ben 2 adet ürün aldım biri 9070xt diyorum kendim aldığımı söylüyorum adam gelmiş ss atıyor. Alanlar kadar iptaller oldu ve referans alınacak bir indirim değil hataydı ama vatan belli bir stoğa kadar gödermeyi kabul etti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785877981784.webp

1785877990687.webp

Bir 9070xt kullanıcısı (asrock taichi) olarak şunu söyleyim. Bellekler çok ısınınca crash yaşıyorum ve ayarlarıyla oynamazsam ısınıyor. Bu kartların bellekleri ya SK hynx ya da samsungdur. Hynx modüller Samsunglara göre 10 derece kadar daha sıcak çalışır ve ısınınca da dengesizleşir(miş). İlk taichi'ler hynx modüllerle üretilmiş ama sonradan ısı şikayetlerinden ötürü samsung'a geçmişler. Demem odur ki 9070xt alıyorsanız asrock asus saphire fark etmez Samsung bellekli bir 9070xt alın. Taichinin soğutucusu güzel ve sessiz ama buna tek başına güvenmeyin. Sürekli 3000rpm'de de kullanamazsınız fanları. Şahsen kartımı bellekler 80 dereceyi geçmeyecek şekilde ayarlayarak oynuyorum. Voltaj kısarak fps sabitleyerek çözünürlük düşürerek vb..(yine de high-ultra ayarlardayım tabi yanlış anlaşılmasın) Malesef bende durum bu şekilde. 4-5 ay önce 2. elden 31 bin tl ye almıştım. Şikayet ettiğimden ya da istediğim oyunları oynayamadığımdan değil ama kartın potansiyelini tam anlamıyla kullanamıyorum aşırı ısınan bellekler yüzünden.

Son düzenleme:
Geri