Yaklaşık 30000 TL Bütçe Sistem Önerisi İçin Yardım

alınmaz 3070 ler hem çok eski hem mining yapıldı alırsan kesin hiç bakım vs olmamıştır birde termal macun pad parası vericeksin artık nvdia nın 2000 ve 3000 serisi alınmaz çok eskidiler güncel ve güncele çok yakın kartlar bakılmalı
4060 12500TL iyi midir? 0 ları yanlış değilsem 20k civarı

Hocam wi-fi kartı gereksiz masraf değil mi bağla ethernet kablosunu geç hem wi-fi ile oynanmaz doğru dürüst. ekran kartı olarak b580 veya 6600xt alsan daha hayırlı olur gibi. Ram 4000mhz gereksiz hani 3200 MHz olsa ne 4000 MHz olsa ne, 3200 MHz ideal bence.

Hocam wi-fi kartı gereksiz masraf değil mi bagla ethernet kablosunu geç hem wi-fi ile oynanmaz doğru dürüst. ekran kartı olarak b580 veya 6600xt alsan daha hayırlı olur gibi
ethernet bağlayabilsem wifi karta neden ihtiyaç duyayım ben üst kattayım modem alt prize ethernet bağlı değil zaten o yüzden wifi istiyorum, yine de teşekkür ederim, ve evet ekran kartlarını öyle düşündüm de almışken iyi bir model alsam daha iyi olura kaydım şuan çok kararsızım

ethernet bağlayabilsem wifi karta neden ihtiyaç duyayım ben üst kattayım modem alt prize ethernet bağlı değil zaten o yüzden wifi istiyorum, yine de teşekkür ederim, ve evet ekran kartlarını öyle düşündüm de almışken iyi bir model alsam daha iyi olura kaydım şuan çok kararsızım
Anladım hocam ram için 3200 MHz ideal 4000 MHz fazla olur gibi. Anakartı da çok ahım şahım bir şey almana gerek yok, 2-3k civarına b450 yeterli olur.

4060 12500TL iyi midir? 0 ları yanlış değilsem 20k civarı
rtx 5060 bak 13 bandına yakalarsan tek önerecegim 8 gb kart o olur oda mfg ve dlss 4.5 ve frame gen destekledigi için yoksa 2026 da 8 gb kart alınmaz

rtx 5060 bak 13 bandına yakalarsan tek önerecegim 8 gb kart o olur oda mfg ve dlss 4.5 ve frame gen destekledigi için yoksa 2026 da 8 gb kart alınmaz
teşekkür ederim de işte bütçe el vermiyor yoksa bnede isterim 16gb ekran kartı onu da işte elime para geçince yükseltme amaçı düşünüyordum o tarz kartları, yani amacım 10 yıl oyniyim değildi, şuan elimde sistem olsun mantığındaydı, bir de dediğim 6650xt de alınmaz mı o zaman ?

teşekkür ederim de işte bütçe el vermiyor yoksa bnede isterim 16gb ekran kartı onu da işte elime para geçince yükseltme amaçı düşünüyordum o tarz kartları, yani amacım 10 yıl oyniyim değildi, şuan elimde sistem olsun mantığındaydı, bir de dediğim 6650xt de alınmaz mı o zaman ?
dostum birde bunları elden çırkarması var kimse 8 gb kart istemiyor yani b580 dememin sebebi hem uygun hem 12 b hemde hepsinde garnatisi var faturası var her türlüde elinden çıkarabilicegin kart

artık posası çıkmış garantisi olmayan kartlara yönelme demek istemiştim ama o kadar çok nvdia istiyorsunuz ki o zaman tek çareniz 4060 bakmak olucaktı ben asla o parayı vermem ama nvdia istiyorsanız 4060 eger amd düşünürüm diyorsan amd nin 7700xt si kovalanabilir o paralara

dostum birde bunları elden çırkarması var kimse 8 gb kart istemiyor yani b580 dememin sebebi hem uygun hem 12 b hemde hepsinde garnatisi var faturası var her türlüde elinden çıkarabilicegin kart

artık posası çıkmış garantisi olmayan kartlara yönelme demek istemiştim ama o kadar çok nvdia istiyorsunuz ki o zaman tek çareniz 4060 bakmak olucaktı ben asla o parayı vermem ama nvdia istiyorsanız 4060 eger amd düşünürüm diyorsan amd nin 7700xt si kovalanabilir o paralara
Anlıyorum zaten aklımda biraz da o düşünce vardı ancak illa alan olur diye düşünüyordum sonuçta herkesin bütçesi o kadar olamıyor ama dedikleriniz mantıklı geldi, elimden geldiğince dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.

Geri