memoşş
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
elimde 32 ram var, buna en fp ne işlemci gider, 7500f 9070xt sistemim var hazırda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikinci el![]()
elimde 32 ram var, buna en fp ne işlemci gider, 7500f 9070xt sistemim var hazırda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikinci el![]()
24 pin beslemesi uf olmuş galibaGeçen ay gaming cumada 3400 e colorful b760m-g wifi düşmüştü onu aldım ama sistem beyaz diye aldım bilemedim buna geçmelimiyim.
bu anakart bende kullanıyorum. ben 4k almıştım yukarıda msi boşver port çıkış az var ve wifi yok atx anakart bide.Geçen ay gaming cumada 3400 e colorful b760m-g wifi düşmüştü onu aldım ama sistem beyaz diye aldım bilemedim buna geçmelimiyim.
hocam ekran kartının üstündeki baskıyı kendiniz mi yaptınız hazır model mi ?Geçen ay gaming cumada 3400 e colorful b760m-g wifi düşmüştü onu aldım ama sistem beyaz diye aldım bilemedim buna geçmelimiyim.
Cad programı ile 0 dan kendim tasarladım hocamhocam ekran kartının üstündeki baskıyı kendiniz mi yaptınız hazır model mi ?
kimse almaz amazon bunu 3k kadar düşürmesi gerek4953 tl olmuş
Ben sepete ekledimde şimdj bisi sorucam bende 12400f h610 mk anakart var ve ben asus b860 plus wifi anakart aldim 225f takicam 6kya aldim anakarti sizce satip bunu alip devammi etsem yoksa 225f alip taksammikimse almaz amazon bunu 3k kadar düşürmesi gerek![]()