AMD Ryzen 9 9950x3d İçin Anakart

Reaksiyon skoru
1
NZXT N7 B850 yada n9 x870e bakıyordum ama eskiden gelen asrock yanma sorunları kafamı karıştırdı , alacağım işlemcinin 16 ay garantisi var 2.el olark almayı düşünüyorum

Gigabyte yada Nzxt alırım diyordum ama gigabyte geçtiğimiz 15-20 gün içinde fiyat yükselttiği için nzxt düşünmeye başladım ama geçmişten gelen sorunlar acaba dedirtiyor 30k lık işlemci emanet edilmeli mi bilemedim yorumlarınızı bekliyorum.

NZXT N7 B850 yada n9 x870e bakıyordum ama eskiden gelen asrock yanma sorunları kafamı karıştırdı , alacağım işlemcinin 16 ay garantisi var 2.el olark almayı düşünüyorum

Gigabyte yada Nzxt alırım diyordum ama gigabyte geçtiğimiz 15-20 gün içinde fiyat yükselttiği için nzxt düşünmeye başladım ama geçmişten gelen sorunlar acaba dedirtiyor 30k lık işlemci emanet edilmeli mi bilemedim yorumlarınızı bekliyorum.
Ekran kartınız nedir hocam, bide sıfırıyla arasindaki fiyat farkı nekadar

O yanma olayları 1 yıl önceydi hatırlatırım. Voltaj sorunu vardı ve bios güncellemesi ile çözdüler. N7 veya N9 alabilirsin ikiside çok iyi anakart.

NZXT anakartı gönül rahatlığı ile alabilirsin asrock 'a ürettiriyor n9 özellikle faz yapısıyla 2 nesil sonraki max işlemciyi bile besleyebilecek bir yapıda 20 faz 110a

Geri