2026 Nk250 165k Alınır mı

23 model yine 6k km alti 120 bandında
bak işte hangisi en ucuzsa onu al geç, yani taksitle alcaksan 165e sıfır da mantıklı gibi peşin fiyata 12 falan bölüyolarsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 bine falan olur diye düşünmüştüm artmış sarı site piyasası

ya kanka normal kullanmazsan zaten hangi motor dayanır? iki arkadaşımın (biri eski biri yeni kasa) mt25leri 1 hafta arayla yatak sardı. dert yanıyolar keşke almasaydık diyolar. tekere çekmeye kalktılar kesiciye soktular motor birkaç ayda yatak sardı. niye? plastik yağ pompası yetmiyor çünkü. 250nk alsa teker yapsa daha çok dayanırdı emin ol
NK 250nin yağ pompası demir zaten

bak işte hangisi en ucuzsa onu al geç, yani taksitle alcaksan 165e sıfır da mantıklı gibi peşin fiyata 12 falan bölüyolarsa

100 bine falan olur diye düşünmüştüm artmış sarı site piyasası
25k nakit geri kalanı peşine 6 taksit yapıyolar

NK 250nin yağ pompası demir zaten
sana kötü bi haberim var
1786906752329.webp
1786906760993.webp

birde zaten öyle teker gibi kesiciye sokma gibi bir amacım yok işten eve evden spora kullancam günde 10km toplam arada bir gezmeye o kadar

bana biraz mantıklı geliyor taksitle sıfır almak

birde zaten öyle teker gibi kesiciye sokma gibi bir amacım yok işten eve evden spora kullancam günde 10km toplam arada bir gezmeye o kadar
yav sen burda japon, mt25 diyen tayfaya bakma zaten. fazla fazla yeter günlük kullanıcıya 250nk. biraz sarı sitede gez pazarlık yap 100 civarına dediğim spesifikasyonda motor bulabilirsen al

nakit fiyatınıda sorucam yarin nakitte bir indirimleri varsa zaten sarı site 2. piyasasına yakın bi hale geliyor fiyati

yav sen burda japon, mt25 diyen tayfaya bakma zaten. fazla fazla yeter günlük kullanıcıya 250nk. biraz sarı sitede gez pazarlık yap 100 civarına dediğim spesifikasyonda motor bulabilirsen al
abi baktım ona istanbul içi en ucuz 120k 23 model 5500kmde

nakit fiyatınıda sorucam yarin nakitte bir indirimleri varsa zaten sarı site 2. piyasasına yakın bi hale geliyor fiyati

abi baktım ona istanbul içi en ucuz 120k 23 model 5500kmde
ilanlarda açıklamanın sonunda tek bir mesaj var (pazarlık için yazmayın) :ROFLMAO:

Yapay zekaya sorarak olmuyor o işler
foto da attım kanka :D yapay zeka hayali bilgi mi uyduruyor? internetteki bilgileri veriyor sana

haksız cıkınca haha atıp yapay zekaya sorarak olmuyor o işler deme olayı ya bura

25 - 26 modelleri güzel her türlü alınır. Bir miktar peşin kalanı vade farksız alabilirsin.

ben mi ölü fiyata almışım anlamadım, 1.5 sene önce 2023 5k kmde motoru 80 bine çakıp geçmiştim
abi seneye satarken falan makattan yemeyek ahahah öyle bi fiyat veriyonki ben ciddili takribi seneye motoru 4-5k kmde satmaya kalksam ne kadara satabilirim ki şu an bayilerin %80ninde fiyat 221k

bana biraz mantıklı geliyor taksitle sıfır almak
Öyle deme o motora binince zehiri alıyosun kanka illa yüksek devirde kullanırsın eğer işe gidicem falan diyosan xmax forza falan bak rahat olur senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,599
Üyeler
201,518
Son üye
Turkishkaz
Geri