2026 Nk250 165k Alınır mı

son şunuda sorim o zaman nakitte 150 bandında fiyat çekerlerse 2. el düşünmeme gerek kalırmı birde aldıktan sonra ilk defa motorum olucak hani araba falan varda motor ilk defa sürücem tavsiyeniz ne olur
bence ikinci elde 110dan aşağıya olmadığı sürece çok bulaşma sıfır al daha iyi. motor çok kötü kullanılabilen bir araç çünkü

bence mt25 macera aramak olur :D kitlesi belli hepsi apaçi, elinde kalır motor yapmak zorunda kalırsın. 250cc motor da çift silindir olmayıversin bir zahmet. o kadar parayı da assssla hak etmiyor. 250nk al geç, cc yükseltirken düşünürsün japon mu alsam diye ama 450nk/sr ve 675 sr-r varken japonun şansı yok 😛
Amacım esasında elimdeki motoru da satıp toplamda 200k mt 25 almak bu paradakiler bile en az 30k kilometrede oluyor ve geçmişi belli değil en az 270-300 vermek gerekiyor ki 250cc bi motora da bunu veresim gelmiyor. Ben motorumu çok temiz kullanırım teker falan zaten hiç işim olmaz acaba nk 250 bana gider mi? Çünkü herkes cf moto şöyle böyle diyor çevremde.

Amacım esasında elimdeki motoru da satıp toplamda 200k mt 25 almak bu paradakiler bile en az 30k kilometrede oluyor ve geçmişi belli değil en az 270-300 vermek gerekiyor ki 250cc bi motora da bunu veresim gelmiyor. Ben motorumu çok temiz kullanırım teker falan zaten hiç işim olmaz acaba nk 250 bana gider mi? Çünkü herkes cf moto şöyle böyle diyor çevremde.
bir şey bilmiyorlar kanka. benim 5k km 250nk 5k km de 450sr tecrübem var. gayet iyi motorlar ikisi de. 450sr başka bir dünya özellikle. 250nk gider bence sana öyle sorunlu falan değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece servisleri gerçekten kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yamaha servislerinin de rezillikte aşağı kalır yanı yok ama, eksik yağ koymak mı dersin bloğu dağıtıp yanlış toplamak mı dersin

Dostum fanatikliğe gerek yok, eğer nk alacaksan 3 4 yıl kullanmayı düşünmelisin. Taksitle satıldığı için 2.eli düşük fiyata gider, zarara sayarsın. Çin motorun servisleri bulunduğun yere göre değişiyor. Güzel ustalı servis bulursan, bakımları güzel yapar, motoru azıtmadan sürersen, bu motor seni üzmez. He dersen ben nakit alırım, 1 seneye değişirim/ yükseltirim dersen, 2.el temiz xmax ya da forza tarzı, ya da ns200 gibi modellere bak derim.

Peki arada köye gidiyorum yollar bayır ama asfalt ve uzun yolda götürür mü?

bence ikinci elde 110dan aşağıya olmadığı sürece çok bulaşma sıfır al daha iyi. motor çok kötü kullanılabilen bir araç çünkü
teşekkür ederim tavsiyeniz için yarın sabahtan bayilere nakit fiyat sorucam eğer 150 fiyat çekerlerse nakit alırım aynıysa taksitle alıcam gibi yarın

götürür sabrına bağlı, motorla uzun yol hangisi olursa olsun çok rahat olmuyor. ne kadar uzun yol
yani 500 km yarıçap diyelim. Bir de sabır derken ne anlamda amacım hızlı gitsin değil zaten diodan hızlı gitsin yeter benim için yani sabit 120 gitsin en az.

yani 500 km yarıçap diyelim. Bir de sabır derken ne anlamda amacım hızlı gitsin değil zaten diodan hızlı gitsin yeter benim için yani sabit 120 gitsin en az.
sabit 120 gidersin. biraz toton ağrır ama arada mola vermen gerekir. touring konforu bekleme zaten naked. sr kadar rahatsız değil ama :D

bayiden sıfır nk250 almayı dusunuyorum ilk motor olarak 25k nakit geri kalana peşine 6 taksit yapılıyor bana iyi geldi fiyat sizce alınır mı ?
Hâlâ almadıysan sakın alma. Hiçbir Çinliye bulaşma. Sana birisi Çin malı motor övüyorsa da dinleme. Zaten başka türlü satamayacakları için bu şekilde fiyatlandırma ve ödeme kolaylıkları sunuyorlar. Para kolay kazanılmıyor.

Geri