Iem Kulaklık İçin Uzatıcı

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
29
kefine klean sv type-c için uzatıcı kablo arayışına girdim kasamın ön tarafında type c yok sadece type a var oraya takabilceğim uzatıcı kablo ne olabilir böyle bir şey yoksa da kasa arkasından type c takıcam ama mesafeden azalmış oluyor type c to type a uzatma gibi bi şey ne öneririsniz

nova 7 kutudan çıkan TYPE C Female USB A kablo var onu kullanıyorum ben senin dediğin kablolar pahalı

100 lirayada ufak adaptörler var female type C to MALE TYPE A

nova 7 kutudan çıkan TYPE C Female USB A kablo var onu kullanıyorum ben senin dediğin kablolar pahalı

100 lirayada ufak adaptörler var female type C to MALE TYPE A
hocam öncelikle teşekkür ederim watt değerleri falan fark eder mi bir de en fp olanlar bunlar mı attığınız lunatic 220 tl iyi gibi geldi gözüme daha çok verilmez gibi hissediyorum

bu ikisini al başka bir şeye gerek yok. Arkaya takacaksan lunatic olanı alabilirsin. Öbür türlü de alfais de halledersin fp ürün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ihtiyaç duyduğun bağlantı hızı usb 2.0. Transfer hızı, watt değeri falan kafanı karıştırmasın

bu ikisini al başka bir şeye gerek yok. Arkaya takacaksan lunatic olanı alabilirsin. Öbür türlü de alfais de halledersin fp ürün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ihtiyaç duyduğun bağlantı hızı usb 2.0. Transfer hızı, watt değeri falan kafanı karıştırmasın
hocam dönüştürücü usb 3.0 a çeviriyor uzatma usb 2.0 sıkıntı olmuyor mu bu ikisini alırsam kasaya uzatmayı takıp sonra dönüştürücüyü takıp sonra kulaklığı takıcam değil mi

hocam dönüştürücü usb 3.0 a çeviriyor uzatma usb 2.0 sıkıntı olmuyor mu bu ikisini alırsam kasaya uzatmayı takıp sonra dönüştürücüyü takıp sonra kulaklığı takıcam değil mi
Evet kasaya uzatma, uzatmaya dönüştürücü, ona da kulaklık. Usb 3 portuna usb 2 takarsın bir şey olmaz 2'de çalışır. Ses iletimi için de yeterli fazlasıyla. En fazla 2-3mbps kullanacak zaten.

Evet kasaya uzatma, uzatmaya dönüştürücü, ona da kulaklık. Usb 3 portuna usb 2 takarsın bir şey olmaz 2'de çalışır. Ses iletimi için de yeterli fazlasıyla. En fazla 2-3mbps kullanacak zaten.
anladım hocam teşekkür ederim en fp si bunlar sanırım değil mi daha ucuz bulamadım böylesini

anladım hocam teşekkür ederim en fp si bunlar sanırım değil mi daha ucuz bulamadım böylesini
Belki aynı ürünler başka sitede daha ucuzdur bilmiyorum. Tek kabloyla halledeyim kasanın arkasından çekerim problem olmaz diyorsan lunatic al daha iyi olur. Başka şeyler için de kullanırsın gerekirse

Belki aynı ürünler başka sitede daha ucuzdur bilmiyorum. Tek kabloyla halledeyim kasanın arkasından çekerim problem olmaz diyorsan lunatic al daha iyi olur. Başka şeyler için de kullanırsın gerekirse
hocam lunatic içinde dönüştürücü gerekiyor ya sizin atııklarınız daha mantıklı sanki

Arka portta c yok mu, klean sv de c
var hocam evet yanlış yazmışım gece sizin attığınız 2si mi yoksa lunatic mi onu düşünücem şimdi teşekkürler yardımlarınız için elimde dönüştürücü vardı zaten mac de klavye mouse kullanmak için almıştım sizin attığınız kablo yeterli olur büyük ihtimal onu alıcam

Geri