sen daha çok şey yersin o ayrı bir konu
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitorlere-zam-gelebilir.1252387/#post-11358186 şuradki konuşmayı oku sana bişey kanıtlamama gerek yokki en basitinden ayrıca 26 değilmiş mesajlarımdan baktım 28.700müş o anki fiyatı 13 martta
Kendinden iyi biliyorsun ne kadar çok şey yediysen artık. Güzel itiraf abisi

ama sinirlenmeni gerektirecek bişey yok öncelikle sakin olmanı rica edicem. Kimse senden ben yalancıyım diye itiraf almaya çalışmıyor. Rezil olunacak durum yok
rezilsen bile, yine bundan utanılacak durum yok kimse seni taşlamıyor yuhalamıyor bilgisayardan konuşup geçiyoruz fikir beyan ediyoruz. Hatta şu 8gb vramin yeterli olmayışı gibi konular artsa güzel olur ama ordada herkes birbirine atışmadan doğru düzgün tartışamamış. Burda biz bizeyiz. Yaşıtlarınla beni karıştırmamaya özen göstermen ikimiz için en doğrusu olur ve şimdiden memnuniyet duyarım

bundan sonraki süreçte üslubunla fark yaratman başta beni mutlu eder belirteyim
1)26 değilmiş 28.700 müş
2)kanıt yok
3)gönderdiğin linkte “28.700₺” diye bi fiyat dahi yok
4)mesajlarımdan baktım 28.700müş. Hangi mesajsa artık
Ufo gördüm geçenlerde bende, cem yılmazda içindeydi. Sana bir şey kanıtlamama gerek yok.
“martta elimde sağlam para vardı ekran kartı upgradei atıcaktım 9070xtler 26dan 33e falan çıkmıştı şimdi yine elimde var 30 32 civarı 43 oldu

((((((((((((((((((((((((((”
Bu mesajında da “28.700” yok.
adam gibi ortaya kanıt koyamıyorsan boşversene?
Kasmana gerek var mı karşına al kendini konuş? Burda birisi bana “gpu stres testlerinden geçtiyse oyunlardaki stabiliteye bakılır mı ne kadar saçma” diye bişey demişti bende “oyun oynarken hata verirse o zaman kart yine stabil mi diyeceğiz” dedim cevap verememişti. O kendi bildiğinden devam edebilir bende kendi doğrumdan. Ne ben kastım ne o çünkü doğruyu ortaya bıraktım. Kanıt koyarken cebinden para almıyorlar. 13 Marta ışınlayamayacaksın adamı sözde 28.700tl ye alması için en nihayetinde?
Klasik ergen savunması “sana bir şey kanıtlamama gerek yok”. Ben kanıtlıyorum sen kanıtlayamıyorsun. Benim için Konu kapanmıştır. Ergen dediğime alınma sakın ha bu arada… Az buçuk ortalama senin yaş ortalamasındaki herkese ben değil devletler böyle diyor tıbbi terimde böyle. O çağdasınız
ADAM YARIN Bİ GÜN 36 BİN LİRAYA BİLE 9070XT BULAMAYACAK. FARKINDASIN UMARIM? ve lütfen sakin olmaya çalış “ben laf sokmak istiyorum sövmek istiyorum yoksa stresimi atamıyorum” dersen özel mesajım açık yazabilirsin

Karşılıklı sövebiliriz laf sokabiliriz çok sınırları aşmadan iyi gelecekse. Forumda çevrimiçi olduğum zaman bakabilirim mesajına. Anlaştık? Siyaset programı izliyodum geldim gecenin vakti sana zamanımı ayırdım durduk yere. Sende vaktini ayırmak istersen dediğim gibi özel mesajım açık, gördüğümde cevap veririm. Vakit ayırmak istemezsende ne mutlu ikimize
O yüzden uzatacaksan özel mesaj. Uzatmayacaksanda teşekkür ederim şimdiden

Yoksa burda sabaha kadar atışa atışa devam ederiz adam konu açıp açtığına lanet edip bu sefer ikimize söver haklı olarak
Son olarak;
Kalbini kırdıysam alındıysan eğer özür dilerim abim. İlk alıntım için ve başta yazdığım için

Senden özür falan beklemiyorum. Sizin yaşınızdakilerde özür dilemek baya zor hissettirir senin yaşından bende geçtim.
Yeterki biraz sakin olup tartarak yaz yaptığının farkına var. Bende kendimi tutamadım öyle ilk alıntıladığım mesajda farkındayım sen “ne anlatıyon”lu konuşunca. Normalde tahammül göstermem böyle şeylere ama olabilir başka bişeye gerilmişsindir benimkide bahane olmuştur. Bende senin yaşından geçtim bizde çok klavye artistliği yaptık anlıyorum. Yeterki yaşıtlarına söylediğin şeyleri burda bana söyleme. Benden sonrada genel olarak burdaki herkese söylemezsen gönülleri hepimizden fazla kazanan sen olursun buna %100 eminim. Karşılıklı gerilerek hiçkimse bir yere varamaz. Bu forumdakilerin bazıları
malesef doğru bilgi verilince kendisini ezik gibi hissetmeye başlayıp hemen atar yaparak konuşmaya meraklı kitleye sahip. Bazıları ise bilgi almaya açık not edip merak ettiği diğer soruları yöneltiyor. Harika davranış
Abi sana sövmek istiyorum de ciddiyim gel özel mesaja yaz. Sınırları aşmadan ailevi değerleri karıştırmadan Bende sana söverim devam ederiz öyle karşılıklı. İster düzelteceğin üslubunla yaşıtlarına fark at öne geç istersen en son yazdığın üslupta kalmaya devam et. Ben ikisinede uyum sağlarım söz karar senin

Erkeğin halinden erkek anlar
Yeterki başka bir; bana yazdığın gibi yazdıktan sonra böyle yazma gereksinimi dahi duymayacak kadar gözü hemen dönmüş, en ufak anlayış ve sabır gösteremeyen, o sözleri yazdığına pişman ettirecek hırta denk gelme. Kimsenin öbür yüzünü
ne sen bilebilirsin ne de ben. Bu konuda anlaşalım
Allaha emanetsin

sana günaydın şimdiden bana uyku müsadesi artık