❌İndirim Bitti! Philips Ambilight TV 55oled760/12 4k Uhd OLED 139cm 55 İnç Smart TV - 45.899 TL

boeasy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,144

Ekler

• 1000093003.webp
    1000093003.webp
    44.3 KB · Hit: 107

En dip fiyatta.
fiyat grafiği neden böyle istikrarlı bir düşüşte acaba. ürünü kullanıp yorum yapan olursa çok iyi olur ben de tv bakıyorum evleneceğimden ötürü ve ambilight modelleri ilgimi çekiyor

fiyat grafiği neden böyle istikrarlı bir düşüşte acaba. ürünü kullanıp yorum yapan olursa çok iyi olur ben de tv bakıyorum evleneceğimden ötürü ve ambilight modelleri ilgimi çekiyor
TitanOS kötü, amblight teknolojisinide genelde göz yorduğundan dolayı seven kullanıcı sayısı az. Genelde kullanıcılar kapalı kullanıyor öyle keyfine arada sırada açıyorlar. Fiyat güzel.

TitanOS kötü, amblight teknolojisinide genelde göz yorduğundan dolayı seven kullanıcı sayısı az. Genelde kullanıcılar kapalı kullanıyor öyle keyfine arada sırada açıyorlar.
bilgisayarımda da philips hue kullanıyorum ve bayağı da alıştım kapatamıyorum. titanos hangi açıdan kötü hocam ? hangi işlemciyi önerirsiniz ? tv işlemcilerine pek hakim değilim

Almayın arkadaşlar, ben servisi philips kadar rezil bir firma daha görmedim. 55PUS8807 tv si var bende ve kumandası aldığım günden beri sıkıntılı çalışıyor. artık hem yazılımından hem de kumandasından umudu kesip appleTV aldım.

bilgisayarımda da philips hue kullanıyorum ve bayağı da alıştım kapatamıyorum. titanos hangi açıdan kötü hocam ? hangi işlemciyi önerirsiniz ? tv işlemcilerine pek hakim değilim
Bu fiyata oled olarak başka seçenek yok. Daha oturmamış bir platform.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almayın arkadaşlar, ben servisi philips kadar rezil bir firma daha görmedim. 55PUS8807 tv si var bende ve kumandası aldığım günden beri sıkıntılı çalışıyor. artık hem yazılımından hem de kumandasından umudu kesip appleTV aldım.
Maalesef ki daha kötü garantiler var :D Birde senin TV android TV, TitanOS değil. Yani Box alman normal.

Son düzenleme:
Bu fiyata oled olarak başka seçenek yok. Daha oturmamış bir platform.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef ki daha kötü garantiler var :D Birde senin TV android TV, TitanOS değil. Yani Box alman normal.
TitanOS de şikayeti az olan bi işletim sistemi değil. Bazen güncellemelerle var olan uygulamaları bile kaldırabiliyorlar.

TitanOS de şikayeti az olan bi işletim sistemi değil. Bazen güncellemelerle var olan uygulamaları bile kaldırabiliyorlar.
Üstte yazdım zaten TitanOS'nin beğenilmediğini, ama android platformu aldığın televizyona göre çok kötü veya çok iyi.

Sürekli ekran yenileme hatası verdiğine dair yabancı forumlarda çok fazla şikayet var ve alman philips teknik servisi bunun bilinen bir problem olduğunu farkında olduklarını belirtmiş ve bir çözüm sunmamış. Son yazılım güncellemesi 2025 Nisan ayında verilmiş. Alan kişilerin çoğu 10 dakika ekran yenileme mesajı nedeniyle 1er 2şer gün arayla tvnin kapandığını ve bitmeyen 10 dakikalarca açılmadığını belirtmiş. Fiyat aralığında Grundig harici başka OLED yok.

Fiyat 54 olmuş. Yani indirim bitti diyebiliriz

TitanOS kötü, amblight teknolojisinide genelde göz yorduğundan dolayı seven kullanıcı sayısı az. Genelde kullanıcılar kapalı kullanıyor öyle keyfine arada sırada açıyorlar. Fiyat güzel.
TitanOS gerçekten kötü. Mistick ile kullanıyorum.

Ancak Amblight kesinlikle çok kullanışlı. Çeşitli modları var. Kendinize göre ayarlarasanız göz yormuyor. Akşamları oda lambasını kapatıp, TV amblight ı ile oturuyoruz. Hatta TV kapalıyken bile onu açıyoruz.

Geri