Baktığım kadarıyla fark yok diğer özelliklerde bu fiyat bandında 100-130 bin tl arası bildiğiniz bunlardan daha iyi dediğiniz başka bir laptop var mıdır ?Modelleri incelemedim ama tek fark buysa asla fark etmez. Ancak tek farkın bu olduğundan emin olun mesela ekran kartı enerji değerleri, ram ve ssd genişleme yuvaları, çıkış portları vs. vs.
Laptop piyasası hakkında fikrim yok ama link atarsanız attığınız cihazı gözden geçirebilirim.Baktığım kadarıyla fark yok diğer özelliklerde bu fiyat bandında 100-130 bin tl arası bildiğiniz bunlardan daha iyi dediğiniz başka bir laptop var mıdır ?
2k 300hz sınırı var x3d işlemcilerin performans farkını açacağı yer işlemciye yük binen rekabetçi oyunlarda grafik etkenini çok kıstığımız senaryo. 2k çözünürlükte 300 hz maksimum tazeleme hızında x3d işlemcilerin farkı bir insanın ayırt edemeyeceği kadar düşük. Hatta yok. Ama 20 bin liranın farkını çoğu insan hissedebilir diye düşünüyorum.dostum oyunda daglar kadar fark var x3d almalısın %15-25 arası fark eder
Laptop piyasası hakkında fikrim yok ama link atarsanız attığınız cihazı gözden geçirebilirim.
İşlemci olarak r9 9955 hx3d mi bu mu daha iyi ram olarak fazla ama depolamaya o kadar ihtiyacım olacağını sanmıyorum şuanlık işlemci daha önde geliyor gibiGameraider'ın alternatiflerine göre çok iyi laptop ürettiğini duymuştum ama bir fikrim yok. İşlemci 2 nesil önceki işlemci ancak yine güçlü bir işlemci ram ve depolama çok dolu. İhtiyacınıza bütçenize göre tercih yapabilirsiniz.
TeşekkürlerÇeşitli konularda birbirlerini geçiyorlar. Depolama olarak ssdler pahalı çoğu laptop yükseltme yuvası içerir ama bulunması bir artı. Ram ise çoğunlukla yükseltilemez yükseltilebildiği durumda da mevcut modüller çöp olur. Kullanım senaryonuza göre biri daha mantıklı olabilir.