Elektrik Kesintisi Olunca Ne Yapmalıyız ?

akım korumalı priz al bilgisayarı ona tak yoksa bir gün kasayı eline alırsın hocam. 1-2 kez kesilir bir şey olmaz ama eninde sonunda elektrik kesildiğinde psu sisteminizi çöp eder. akım korumalı priz şart.

akım korumalı priz al bilgisayarı ona tak yoksa bir gün kasayı eline alırsın hocam. 1-2 kez kesilir bir şey olmaz ama eninde sonunda elektrik kesildiğinde psu sisteminizi çöp eder. akım korumalı priz şart.
psu iyi ise bir şey olacağını çok zannetmiyorum hocam

fiyat skalası baya geniş senin önerebileceğin varsa onu da alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu iyi ise bir şey olacağını çok zannetmiyorum hocam
bende çok anlamıyorum ama deepcool markasının 80+ bronz psusu var yine akım korumalı priz mantıklı geldi muhtemelen satın alıcam

Yeterli olur, bütçen varsa benim attığım prizi de alabilirsin daha garanti olur, ikisi de iş görür fakat sistemin pahalı bir sistemse böyle ürünlerde biraz daha kaliteli olanlara yönel derim.

Akım dengesizliği sorunu yoksa sadece gidip geliyorsa milyonda bir belki sorun çıkar. Akım dengesizliği sorunu varsa da iyi bir psu bunlarla başa çıkabilir ama daha hızlı yıpranacaktır. Ucuza akım korumalı priz alıp bu sorunu unutmak mantıklı olabilir ama olabilecek sorunlar istisnai sorunlar dert etmeye gerek yok.

Yeterli olur, bütçen varsa benim attığım prizi de alabilirsin daha garanti olur, ikisi de iş görür fakat sistemin pahalı bir sistemse böyle ürünlerde biraz daha kaliteli olanlara yönel derim.

4060ti var ama garanti olsun :) mağazada stokta varmış teşekkürler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Akım dengesizliği sorunu yoksa sadece gidip geliyorsa milyonda bir belki sorun çıkar. Akım dengesizliği sorunu varsa da iyi bir psu bunlarla başa çıkabilir ama daha hızlı yıpranacaktır. Ucuza akım korumalı priz alıp bu sorunu unutmak mantıklı olabilir ama olabilecek sorunlar istisnai sorunlar dert etmeye gerek yok.
Çok teşekkürler...

Merhabalar normalde https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_deepcool-pf650-650-w-guc-kaynagi-siyah-167444960.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-product feed&utm_campaign=mp_pricecomp_performance_na_na_standart-feed&v=1.59.2 bu güç kaynağını kullanıyorum bulunduğum yer itibariyle 2 3 günde bi elektrik kesintisi oluyor güç kaynağı sıkıntı çıkarır mı değiştirmelimiyim ve elektrik kesilince ne yapmam gerekiyor ?
Akım korumalı priz voltaj dalgalanmalarında işe yarar. Elektrik gittiğinde daha akım cekemez haliyle. PSU ne kadar iyi olursa olsun bu kadar sık kesiliyorsa bir UPS almakta fayda var.

Geri