Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,759
Baseus AeQur GH02, çift sürücü mimarisi (40 mm ana dinamik sürücü + 10 mm tiz sürücüsü/tweeter) ve 20 ms düşük kablosuz gecikme değeri sunuyor. Ayrıca kablolu bağlantıda Hi-Res Audio sertifikasına sahip. Bu fiyata donanım olarak gözüme çok güzel gözüktü. Yurt dışında genelde 60-65 dolar civarında satıldığını gördüm, o fiyata kıyasla mevcut durumunun iyi bir indirim olduğunu düşünüyorum.
Ağırlık olarak 305 gram. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Aşağıya bir inceleme bıraktım, inceleyen arkadaş da genel olarak kulaklığı oldukça beğenmiş.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
İnceleme:
Ürünün Aliexpress sayfası:
Ürünün resmi sayfası:
Ağırlık olarak 305 gram. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Aşağıya bir inceleme bıraktım, inceleyen arkadaş da genel olarak kulaklığı oldukça beğenmiş.
Baseus Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Baseus AeQur GH02 kablosuz oyun kulaklığı (beyaz) : Amazon.com.tr: Bebek
Baseus AeQur GH02 kablosuz oyun kulaklığı (beyaz) : Amazon.com.tr: Bebek
amzn.eu
Baseus Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Baseus Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Z1 AeQur GH02 Gaming Kablosuz Kulaklık - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
İnceleme:
Ürünün resmi sayfası:
Son düzenleme: