Samsung A25 5G için şarj adaptörü önerisi

Rica ederim. Zaten A25'in orijinal adaptörü. Sorunsuz şarj eder. Satıcının Trendyol veya güvenilir bir satıcı olduğundan emin olun. Bilinmedik satıcılar sahte şarj aleti gönderebiliyor.
ustam, yeni bir konu açmaya gerek duymadım sana sorabileceğimi düşünmekteyim

arabada telefonları şarj etmek için usb veya type-c girişli ve type-c çıkışlı bir kablo önerisine ihtiyacım var bütçem 100-250 arası çok abartı bir şey olmasın diye düşünüyorum ama olabildiğince kaliteli olsun ve tek amacı şarj etmek olsun - veri vs aktarmasına gerek yok biliyorsundur zaten

yardımcı olabilir misin? her tür telefonu şarj edebilecek bir kablo olursa iyi olur

Şok marketlerden bu kablo işinizi görür. Dayanıklı ve hızlı şarj ediyor.
telefonlara bir zarar vermez değil mi? telefonlarımız genelde 20-33W civarı hızlı şarj destekliyor da arabada bunu elde edebiliyor muyuz bilmiyorum

bir de bana aux öneriniz var mıdır yine market veya internet gibi yerden alabileceğim? dün bir tane aksesuarcıdan aux aldım benim telefon realme ve telefonda tuhaf müdahalelerde bulunuyor kablo. daha kaliteli ve sorunsuz bir şey lazım

Son düzenleme:
telefonlara bir zarar vermez değil mi? telefonlarımız genelde 20-33W civarı hızlı şarj destekliyor da arabada bunu elde edebiliyor muyuz bilmiyorum

bir de bana aux öneriniz var mıdır yine market veya internet gibi yerden alabileceğim? dün bir tane aksesuarcıdan aux aldım benim telefon realme ve telefonda tuhaf müdahalelerde bulunuyor kablo. daha kaliteli ve sorunsuz bir şey lazım
Zarar vereceğini sanmıyorum. Bildiğim iyi bir aux kablo yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,170
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri