Sıfır Gigabyte Rx9070xt mi İkinci El Eagle RTX 5070ti Sff mı?

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba! Ekran kartı için 39999 TL 9 taksit GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC mu, yoksa 47000 TL’ye 16 ay garantili ikinci el Gigabyte Eagle Sff 5070ti mı? Hangisi ve neden?

Düzenleme: Kusura bakmayın; bin tane benzer konu açılmış. En azından kartlar özelinde -marka, sıfır ve ikinci ele göre fiyat değerlendirmeleri- ile ilgili fikir beyan edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eğer Oyun Dışında bir şey yapmayacaksan Takılmak istediğin kafa dağıtmak İstediğin Bir pc Arıyorsan

5070 Ti ın hiç bir mantığı yok

Arkadaşlar merhaba! Ekran kartı için 39999 TL 9 taksit GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC mu, yoksa 16 ay garantili ikinci el Gigabyte Eagle Sff 5070ti mı? Hangisi ve neden?
umarım ciddi bir soru değildir

hocam yanlış anlama tabii ki kişisel konular ama o sistemi dizmiş adam yüksek ihitmalle ekonomik sorun yaşamaz acil paraya ihityacı yoksa kartın bir sorunu vardır diye düşünüyorumki oyun performansında nerdeyse aynılar

umarım ciddi bir soru değildir

hocam yanlış anlama tabii ki kişisel konular ama o sistemi dizmiş adam yüksek ihitmalle ekonomik sorun yaşamaz acil paraya ihityacı yoksa kartın bir sorunu vardır diye düşünüyorumki oyun performansında nerdeyse aynılar
bunu bilemeyiz hocam belki işleri yerindeydi sorunlar yaşadı bu nedenle veriyor

Bide 40k vermene de gerek yok bunu al

Bide Gigabyte gaming oc 9070xt nin en kötü Modeli
Bide bu modelden pahalı

5-8 Derece daha serin çalışsın daha ucuz olsun bunu al

sadece oyun için'mi yoksa iş felan yapılacakmı?
Şu an işin oyun. Ama ai işlerine ayak uydurup işi ciddiye alarak para kazanmaya temel oluşturmak da olabilir. O konuda öngörğm net değil ama.
Bide 40k vermene de gerek yok bunu al

Bide Gigabyte gaming oc 9070xt nin en kötü Modeli
Bide bu modelden pahalı

5-8 Derece daha serin çalışsın daha ucuz olsun bunu al
Parafta limit yok. Dün havale ile aldım ama ödeme bekletiyorum. Bir de dış tasarım da önemli. Kasa içi görsele göre de seçmeye çalışıyorum açıkçası.

Şu an işin oyun. Ama ai işlerine ayak uydurup işi ciddiye alarak para kazanmaya temel oluşturmak da olabilir. O konuda öngörğm net değil ama.

Parafta limit yok. Dün havale ile aldım ama ödeme bekletiyorum. Bir de dış tasarım da önemli. Kasa içi görsele göre de seçmeye çalışıyorum açıkçası.
Keyfine Göre

Ama Cuda Çekirdeğini Araştır Nvidianın Yapay zeka desteklerini araştır Yapay zekadan vesaire
Mfg Dlss den bahsetmiyorum Sana bir destek sağlayacak Mı ona göre 5070 ti al

Ama 9070xt Yi sorduğuna göre oyun oynayacaksın Yine 9070xt Tercihim olur 5070 ti Sana ekstra bir şey sağlamayacak Mfg dışında Oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,314
Üyeler
202,250
Son üye
denizs
Geri