❌İndirim Bitti! Deepcool Fd12 ARGB Siyah 3'lü 12 Cm Kasa Fanı ---> 766,30 TL

Reaksiyon skoru
89
beyazı da olsaymış keşke, ft12 olan modelleri vardı benzerler sanırım hava akışları iyi ve sessizler ama kronik midir bilmem, fanlar 1 yılı geçmeden arıza vermeye başlamıştı, belki benim şansımadır.

Dediğin gibi çalıştı, teşekkürler

1787047787779.webp

Onu nasıl yapıyoruz söyleyebilir misiniz hocam acil almam gerek
hocam pazaramada yeni hesap oluşturuyosun telefon numarası istemiyor zaten, kupona selam200 yazıyorsun ödemeyi de vodafone faturana yansıt ile yapıyorsun. kuponla 749, vodafone kampanyası ile %50 dem 375e geliyordu sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu temmuzda kullandım bir daha kullanabiliyoz mu ya
evet aynı ay içerisinde en fazla 1 kere kullanabilirsiniz diyor, ben mx7 aldım 250 TL'ye 8 gram temmuzda, ağustosta da bu fan setini almıştım işte.

Ekler

• IMG_2886.webp
    IMG_2886.webp
    98.3 KB · Hit: 54
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Niga
hocam pazaramada yeni hesap oluşturuyosun telefon numarası istemiyor zaten, kupona selam200 yazıyorsun ödemeyi de vodafone faturana yansıt ile yapıyorsun. kuponla 749, vodafone kampanyası ile %50 dem 375e geliyordu sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet aynı ay içerisinde en fazla 1 kere kullanabilirsiniz diyor, ben mx7 aldım 250 TL'ye 8 gram temmuzda, ağustosta da bu fan setini almıştım işte.
Dediğin gibi yaptım hocam teşekkür ederim. Peki indirimi nasık yapacaklar? Faturadan mı düşecekler? Bir de aylık ücreti var vodafone payin. Onu ödemek istemiyorum. Sadece bu aylık ödeyeceğim değil mi yoksa kapamam mı lazım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,814
Üyeler
201,588
Son üye
Rhaszvixk
Geri