shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
Blue Jeans muadili. Linke tıkladıktan sonra arama kısmına "One" yazın. 2 al 1 öde ve sepette manuel KOZMOFİNAL150 koduyla adeti 180 TL.
only one güzeldir aktif olarak kullanıyorum fresh bir kokusu var ama kalıcı değil 4 yada 5 saatte geçiyor kokusuBlue jeans versacenin en berbat parfümü değilmiydi
yorumlar korkunçBlue Jeans muadili. Linke tıkladıktan sonra arama kısmına "One" yazın. 2 al 1 öde ve sepette manuel KOZMOFİNAL150 koduyla adeti 180 TL.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
200 tl lik parfümden ne kalıcık beklenir ki ? , zaten bunlar numaralı parfümler esans yada kimyager de üretir bunlarıyaw gidin esanscılara yada kimyagerlere parfüm yaptırın daha iyi kalıcılık hiç yok bargelloda
6 saatse süper, kalıcı parfüm icin f/p öneri var mı 2 saat durmuyor cakma veya doldurma parfümler orj parfümlerde malum fiyatlar...ben almıştım kokusu fena değil kalıcılık 6 saatten sonra azalıyor iyice
bu bargellonun 568 modelini denedim ama çok uzun süre kalmıyor o hocam bu one modeli 5-6 arası arası hissediyorsun kokusunu6 saatse süper, kalıcı parfüm icin f/p öneri var mı 2 saat durmuyor cakma veya doldurma parfümler orj parfümlerde malum fiyatlar...