Discord İçin En Güvenli Yol ??

Online VPN'lere güvenmiyorsan kendi VPN tünelini oluşturacaksın. Ben şöyle yaptım Digital Ocean'dan Frankfurt'ta host aldım, Wireguard ile kendi VPN tünelimi kurdurdum. Böyle yaparsan tüm interrnetin tabi ki Frankfurttan çıkar, sadece DC için ayarlamak için firewall kurulması lazım onun içinde 2.pc'ye firewall kurulup allias ayarlarından DC' yi ve ya istediğin ne varsa VPN'den çalışacak şekilde ayarlaman lazım. Steam yasakları geleceği zaman kendim bu setup'ı yaptım, sadece Steam ve DC'yi VPN'den çalışacak şekilde ayarladım. Bu şekilde bir setup ile CS'de 30-60 ping değerleri aldım. 😎
Ama bunlara gerek yok hiç bir şey istemiyorsan gir Chrome ayarlarına DNS'yi Cloudfire yaptıktan sonra tarayıcıdan girebilirsin.
Forumda böyle şeyler yapan kimseleri görmek çok güzel. Benzer bir şeyi bende yasaklar konusunda gevşek olan bir internet sağlayıcım üzerindeki bir cihazımı çıkış-düğümüne çevirerek başardım. Eğer o İSS'de kurallarda sıkılaştırmaya giderse benzer bir hosting'i yurt dışında yaşayan arkadaşlarım üzerinden yapmayı düşünüyorum.

Forumda böyle şeyler yapan kimseleri görmek çok güzel. Benzer bir şeyi bende yasaklar konusunda gevşek olan bir internet sağlayıcım üzerindeki bir cihazımı çıkış-düğümüne çevirerek başardım. Eğer o İSS'de kurallarda sıkılaştırmaya giderse benzer bir hosting'i yurt dışında yaşayan arkadaşlarım üzerinden yapmayı düşünüyorum.
Evet ISS'lerin gözardı etmesinden yapabiliyoruz bunları BTK ceza ya da baskı yaparsa hosting bile bizi kurtarmaz o yüzden en başından böyle yasakların gelmesinin önüne geçmek lazım neyse ki bu sefer başardık.

dün akşamda denedim anlık girdi sonra tekrar denedim girmedi , şuan da bende girmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@hopecrash dns değiştirmem yetiyor mu sadece
turk.net için yetiyor. diğer internet sağlayıcıları bilmiyorum.

Discorda girmek için VPN leri güvensiz buluyorum.Harici girebileceğim bir yol var mıdır
kaspersky ile birlikte aldım vpn servisini cillop gibi 1000*1000 internetim sınırsız kullanıyorum

spritwire iyi diye biliyorum

Zapret ve Keenetic ikilisini arastirabilirsin. Tüm engeller sınırsız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,887
Üyeler
202,131
Son üye
momooo
Geri