Bu Satıcı Scammer Olabilirmi ?

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
151
(umarım konuyu doğru yere açmışımdır 😅)
Satıcıdan ddr3 ram alacaktım bana biraz garip geldi kendisi "O hesapta onay veremiyorum malesef" yazdı, sahinden de ne onayı? Konuşmalarda ekte

Ekler

• 1000015837.webp
    1000015837.webp
    137.8 KB · Hit: 86
(umarım konuyu doğru yere açmışımdır 😅)
Satıcıdan ddr3 ram alacaktım bana biraz garip geldi kendisi "O hesapta onay veremiyorum malesef" yazdı, sahinden de ne onayı? Konuşmalarda ekte
:D ilan linki : dolandırbeni.sahibinden.com.tr

Onu dikkatli kontrol edecektim ama nedense erteledi. Bide sahibinden de ne onayı ?
siz pg satın alma talebi gönderdiyseniz o yüzdendir o olmasa bile siz satın alım yapınca satıcıdan onay ister paranın hangi hesaba aktarılacağı hangi kargo şirketi vs.

siz pg satın alma talebi gönderdiyseniz o yüzdendir o olmasa bile siz satın alım yapınca satıcıdan onay ister paranın hangi hesaba aktarılacağı hangi kargo şirketi vs.
Dolandırıcı olma ihtimali varmı?

Dolandırıcı olma ihtimali varmı?
pg alıcıyı fazlaca koruyan bir sistem kargo gelince içinden hıyar çıkarsa iade edebilme imkanınız var ama tabi ki bu demek değildir ki dolandırıcı değil çok bir şey olacağını sanmıyorum içinize sinmediyse almayın.

pg alıcıyı fazlaca koruyan bir sistem kargo gelince içinden hıyar çıkarsa iade edebilme imkanınız var ama tabi ki bu demek değildir ki dolandırıcı değil çok bir şey olacağını sanmıyorum içinize sinmediyse almayın.
Yok orada sıkıntı değil, "O hesapta onay veremiyorum malesef" tarzda ve yeni hesap açınca scam link felan atacak diye düşünüyordum

Sahte linkler oluyor hocam sahte link atabilir birebir kopyasını yapıyorlar dikkat etmek lazım

Pazar gününe kaldı artık, ama kesinlikle linke dikkat edecem

Hayatta PG ile ürün satmam. Her ürün sattığımdada Ya ofiste yada evde misafir eder bütün aklındaki soru işaretlerini birer birer cevaplar testlerini yapar ürünün her köşesinden görselleri çeker mutabık olduktan sonra parayı alır veririm kartı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,924
Üyeler
203,272
Son üye
Atilgan123
Geri