İtopya Rezilliği Değişim İçin Ek Ücret Talep Ediyor

halilgvnr

80+
Reaksiyon skoru
10
Geçen hafta 7700 XT 12 GB ekran kartımın oyun esnasında bir anda gri ekran verip bir daha görüntü alamamam üzerine ekran kartını İtopya'ya yolladım İtopya da arena bilişime yollamış servisten değişim iade raporu çıktı İtopya'ya illettim bana 7000TL+KDV ile Sapphire 9060XT 16 GB öneriyor görüştükleri firmanın teklifi buymuş aynı güçteki ekran kartına neden ekstra para ödeyeyim bana ayıplı mal satılmış nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?

direk bire bire talebinde bulunun ve çokta kötü bir teklif değil şuan ki en düşük 9060xt 24bin tl filan rx 7700xt 15bin tl filan 8400tl daha verip rx 9060 xt almakta çok kötü bir teklif değil

Geçen hafta 7700 XT 12 GB ekran kartımın oyun esnasında bir anda gri ekran verip bir daha görüntü alamamam üzerine ekran kartını İtopya'ya yolladım İtopya da arena bilişime yollamış servisten değişim iade raporu çıktı İtopya'ya illettim bana 7000TL+KDV ile Sapphire 9060XT 16 GB öneriyor görüştükleri firmanın teklifi buymuş aynı güçteki ekran kartına neden ekstra para ödeyeyim bana ayıplı mal satılmış nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?
oh ne ala memleket zamanında usd bazında mal sat, geri ödemeye gelince tl bazında aynı rakamı öde, ver thh ye aklı başına gelsin, 9060xt 16 gb seninkine denk sayılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

direk bire bire talebinde bulunun ve çokta kötü bir teklif değil şuan ki en düşük 9060xt 24bin tl filan rx 7700xt 15bin tl filan 8400tl daha verip rx 9060 xt almakta çok kötü bir teklif değil
7700xt zamanında 13-15 civarına satılıyordu, 9060 xt 16 gb yide 18k dan sattıkları oldu bedava zamla 25k ya dayadılar, kagıt üstünde değer gibi gözüküyor ama satıcıya maliyetini düşünürsek denk sayılır

Ellerinde seninkinden yoksa iade almak zorunda değilsin. Sana parayla sunarlar hep böyle yapıyorlar. Benim de bi ürünüm arızalı gelmişti servise gönderdim daha düşük bir model önerdiler ücretsiz kabul etmedim en yakın üst modeli istedim dolar üzerinden ücret+kdv istediler ihtiyacım olduğu için kabul etmek durumunda kaldım yoksa thh ye versem alabilirdim ücretsiz. Beklemek sorun değilse THH ye verdiğin zaman ücretsiz alırsın. Aslında direkt vermeleri gerekiyor yasaya göre ben parayla veririm diye bir şey yok. Açık gibi bir şey biz sunduk kabul etti müşteri diyorlar. Taklaya getiriyorlar yani. Sonradan da hak iddia edemiyorsun kabul edersen kabul etmişsiniz teklifi diyorlar. Hakların 4 tane eğer arıza senden kaynaklı değilse garantinin son günü olsa bile ayıp sebebiyle indirim, iade, değişim, tamir. İstediğini seçmekte özgürsün bi kaç durum haricinde arabanın içecek koyma yeri kırık arabayı değiştirin gibi durumlar vs. yani o durumlar da. Acil ihtiyacın yoksa kesin ver THH ye. Önce e posta at bunlara 6502 sayılı yasaya göre değişim hakkımı kullanmak istiyorum ve muadil ürünle değişimini istiyorum yerine getirilmediği durumda heyete başvurulacaktır vs. diye. verirlerse beklememiş olursun vermezlerse 2 ay sonra almış olursun sıkıntı olmaz. benim burdaki thh 1 ay 10 günde falan karar çıkarıyor firma savunmayı hızlı verirse. vermezse de 10-15 gün daha uzuyor maksimum.

oh ne ala memleket zamanında usd bazında mal sat, geri ödemeye gelince tl bazında aynı rakamı öde, ver thh ye aklı başına gelsin, 9060xt 16 gb seninkine denk sayılabilir

7700xt zamanında 13-15 civarına satılıyordu, 9060 xt 16 gb yide 18k dan sattıkları oldu bedava zamla 25k ya dayadılar, kagıt üstünde değer gibi gözüküyor ama satıcıya maliyetini düşünürsek denk sayılır
kağıt üstüne filan değil amdin imkanı olsa emin ki fiyatları düşük tutmak istecektir

Ellerinde seninkinden yoksa iade almak zorunda değilsin. Sana parayla sunarlar hep böyle yapıyorlar. Benim de bi ürünüm arızalı gelmişti servise gönderdim daha düşük bir model önerdiler ücretsiz kabul etmedim en yakın üst modeli istedim dolar üzerinden ücret+kdv istediler ihtiyacım olduğu için kabul etmek durumunda kaldım yoksa thh ye versem alabilirdim ücretsiz. Beklemek sorun değilse THH ye verdiğin zaman ücretsiz alırsın. Aslında direkt vermeleri gerekiyor yasaya göre ben parayla veririm diye bir şey yok. Açık gibi bir şey biz sunduk kabul etti müşteri diyorlar. Hakların 4 tane eğer arıza senden kaynaklı değilse garantinin son günü olsa bile ayıp sebebiyle indirim, iade, değişim, tamir. İstediğini seçmekte özgürsün bi kaç durum haricinde arabanın içecek koyma yeri kırık arabayı değiştirin gibi durumlar vs. yani o durumlar da. Acil ihtiyacın yoksa kesin ver THH ye. Önce e posta at bunlara 6502 sayılı yasaya göre değişim hakkımı kullanmak istiyorum ve muadil ürünle değişimini istiyorum yerine getirilmediği durumda heyete başvurulacaktır vs. diye. verirlerse beklememiş olursun vermezlerse 2 ay sonra almış olursun sıkıntı olmaz. benim burdaki thh 1 ay 10 günde falan karar çıkarıyor firma savunmayı hızlı verirse. vermez 10-15 gün daha uzuyor maksimum.
THH basvursa 2-3 aydan önce pekte bir şey çıkmaz belki daha fazla ama acileti yoksa başvuramak mantıklı

3080Ti'ım bozuldu bana muadil olarak 4070 super önerdiler, kabul etmedim birkaç gün sert bir görüşme yaptık bana 4070ti Süper verdiler. Hakkınızı az arayın.

kağıt üstüne filan değil amdin imkanı olsa emin ki fiyatları düşük tutmak istecektir

THH basvursa 2-3 aydan önce pekte bir şey çıkmaz belki daha fazla ama acileti yoksa başvuramak mantıklı
Valla nerede olduğunuza göre değişiyor hocam dediğim gibi benim burda mesela 40-45 gün sürüyor en fazla başvurduğum günden itibaren. Hele iade/değişim raporu verdilerse havada karada kazanılacak thh. Bir de yetmemiş kendi elleriyle muadilinin 9060xt olduğunu da söylemişler. 40 gün internet kafeye giderim yine veriririm böyle milleti çarpa çarpa doymadılar. Adamlara dümdüz yasayı uygulatabilmek için 40 tane takla atıyoruz. Bayılıyorum şu ülkeye de halkına da firmalarına da

3080Ti'ım bozuldu bana muadil olarak 4070 super önerdiler, kabul etmedim birkaç gün sert bir görüşme yaptık bana 4070ti Süper verdiler. Hakkınızı az arayın.
aynen öyle

Geri