5070 Ti Aldım İyi mi Yaptım

Şu anda piyasada satılan en ucuz RTX 5070 Ti modelleri 60 bin TL’den başlıyor. İkinci ele baktığımızda ilanlar genelde 45-55 aralığında. Tabi sizin aldığınız ürün TRIO modeli olduğu için herzaman diğer modellerden daha pahalı olur. o yüzden bence aldığınız fiyat normal. Hayırlı olsun.
Arkadaş almış hayırlı olsun güle güle kullansın ama fiyat asla normal değil.

Satan kişi güle oyna aynı paraya 5080 almaya gitmistir.
Emsalini attım 49.5k Sıfır almıyorsun 2. el alıyon 2. elle kıyaslayacan.

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim ama fiyata gerçekten 5080 alırdın 2. Elde bugün öğlene kadar Sivas'ta yaşayan birisi 51k 5080 sattı

Ekler

• Screenshot_2026-08-18-21-12-54-484_com.sahibinden-edit.webp
    Screenshot_2026-08-18-21-12-54-484_com.sahibinden-edit.webp
    23.8 KB · Hit: 32
adam 5080 fiyatına 5070 ti almış normal diyosunuz oha, altın kaplama olsa şu para verilmez
Arkadaş almış hayırlı olsun güle güle kullansın ama fiyat asla normal değil.

Satan kişi güle oyna aynı paraya 5080 almaya gitmistir.
Emsalini attım 49.5k Sıfır almıyorsun 2. el alıyon 2. elle kıyaslayacan.
5080 nerede bu fiyata satılıyor? İkinci elde 63 binden başlıyor, onlar da Palit, INNO3D gibi giriş seviyesi modeller. Attığınız ilana okeyim fakat şöyle bir durum var: tek bir ilanla piyasa belirlenmiyor. Arkadaş Kütahya'da yaşamıyor olabilir ki gidip o ilandaki kartı alsın.

5080 nerede bu fiyata satılıyor? İkinci elde 63 binden başlıyor, onlar da Palit, INNO3D gibi giriş seviyesi modeller. Attığınız ilana okeyim fakat şöyle bir durum var: tek bir ilanla piyasa belirlenmiyor. Arkadaş Kütahya'da yaşamıyor olabilir ki gidip o ilandaki kartı alsın.
ben sana 9070xt sıfırı 36 bin derim ona da bi kulp bulursun, neyse hacı diyecek söz yok valla. size böyle ikinci el piyasası lazım aşağısı paklamaz.

Türkiye genelo 5070ti listesi 40k dan başlıyor-56k nereee

5080 bunlarda şuan 57-58k ve 60k dan başlıyor. güncel takip ederse 55k ya bile geliyor. Nakit kimse bu kartlara para veremiyor. Üstteki arkadasa bak sivasta 51k ya satılmış sen 51e bulma 55e bul hadi 57-58e bul 5080 sonucta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satıcıyı tebrik ediyorum ben 5070i 27k ya anca satabildim adam 45k eden karti 56ya satmis

ben sana 9070xt sıfırı 36 bin derim ona da bi kulp bulursun, neyse hacı diyecek söz yok valla. size böyle ikinci el piyasası lazım aşağısı paklamaz.
Burada karşılaştırdığımız kartlardan biri 5070 Ti'ın top modellerinden MSI Trio, diğeri ise 5080'in en düşük/giriş seviye modellerinden biri. Dolayısıyla sadece GPU modeline bakıp fiyat kıyaslamak çok sağlıklı değil.

Burada karşılaştırdığımız kartlardan biri 5070 Ti'ın top modellerinden MSI Trio, diğeri ise 5080'in en düşük/giriş seviye modellerinden biri. Dolayısıyla sadece GPU modeline bakıp fiyat kıyaslamak çok sağlıklı değil.
ya isterse pırlanta kaplasınlar ben yine gider 5080 alırım, umarım anlatabilmişimdir

şu fiyatı haklı çıkarmak için elinizden geleni yaptınız helal olsun. 100k olsa onu da alkışlardınız bence.

Ben bu kartı satın aldığımda Msi Trio 5070 Ti ile arasında 10Bin fiyat farkı vardı. tabii ki o farkı vermedim değmez. MSI Top modelleri hep çok pahalı oluyor.
zt-b50710q2-10p-image01.jpg

akşam düşmüştü talihsiz bir fiyat olmuş
1787077392043.webp

ya isterse pırlanta kaplasınlar ben yine gider 5080 alırım, umarım anlatabilmişimdir

şu fiyatı haklı çıkarmak için elinizden geleni yaptınız helal olsun. 100k olsa onu da alkışlardınız bence.
Dostum senin bakış açın şu; Ben Giriş seviye 5080 alırım , top model 5070 ti almam neden çünkü 5080 daha güçlü. ama herkes senin bakış açınla aynı şeyi düşünmüyor. adam görselliğe , soğutmaya vs. dikkat ediyor. Tabii ki herkesin tercihi.

Geri