Yardım Idarelik 20-25k Ya Da 50-60k Ya Almak mi (Yurtdışı) Android

Dagh4n

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefon değişmek istiyorum aklında şuan yd xiaomi 15t pro var idarelik olarak ama Eylül ayında cikicak olan xiaomi mi 18 pro maxide görmek istiyorum bi yükseltmek istediğim telefon o sizce napmaliyim iphone istemiyorum

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefon değişmek istiyorum aklında şuan yd xiaomi 15t pro var idarelik olarak ama Eylül ayında cikicak olan xiaomi mi 18 pro maxide görmek istiyorum bi yükseltmek istediğim telefon o sizce napmaliyim iphone istemiyorum
57kya

xiaomi 17T Pro 12/512 alirsan zaten amiral gemi almis oluyorsun. olay idarelik telefondan cikiyor yani.

Xiaomi 18 pro Max tr ye 2027 nin ilk çeyreğinde gelir biraz uzun sürebilir yani 50-60k ya 17 ultra alınabilir 17 ultra olmazsa belki vivo tercih edilebilir x300 Pro/Ultra

Hocam s26 ultra 256gb 40 a felan geliyo mantiklimi yada s27 ultra beklenir mi

Hocam s26 ultra 256gb 40 a felan geliyo mantiklimi yada s27 ultra beklenir mi
Hocam ben Samsungu çok seviyorum arayüzü olsun akıcılığı olsun bana kötü geliyo orası size kalmış s27 ultra ile Xiaomi 18 pro Max yakın tarihlerde çıkar muhtemelen yani s27 veya 18 pro Max alacaksanız İkisinide görüp alın sonuç olarak ikiside üzmez zevke kalıyo biraz esktradan xiaominin cihazı (çıktıktan sonra) 1 aya sarı siteye kayıtlı düşer Samsung server kayıtları kapılı şuan xioami kalıyo bitek zaten

Çıkacak olan 18 pro 17 ultra dan daha iyi olamiyacak muhtemelen özellikle de kamera da yanına yaklaşamaz. Ya 15t pro veya 17t pro alıp cihaz değiştirilmemeli çünkü sattığınız da YD telefon olduğu için baya zarar ediceksiniz ya da direkt 17 ultra vivo x300 ultra gibi ultra serisi bir cihaz almanız daha mantıklı olacaktır. Xiaomi 18 pro yu beklemenin bir mantığı yok çünkü 17 ultra daha iyi bir cihaz fiyat olarak da Xiaomi 18 pro ucuz olmaz zaten.

Geri