cansux
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 417
Kesinlikle gta 8 bugta 6 gibi durmuyor
Kesinlikle gta 8 bugta 6 gibi durmuyor
Biraz zor kırılır bence. Emperor bile 1 yıl sonra kırabilmişti RDR2'yi.Bu oyuna para vermem ben. PC çıktıktan en geç 1 yıl sonra voices38 tarafından kırılır zaten oradan da fitgirl e düşer indirir oynarız
GTA 5.5 yamasıKesinlikle gta 8 bu
bitmiş bir şey değil çünkü, leakten tüm oyunu görmüş gibi konuşuyorsunuz.GTA 5.5 yaması
Bence sahtearkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor![]()
Hocam relax dalga geçiyoruz da ?? GTA6 almış biriyim bende sabırsızlıkla bekliyorum.bitmiş bir şey değil çünkü, leakten tüm oyunu görmüş gibi konuşuyorsunuz.
foruma telif atıp komple kapatması yok muarkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor![]()
foruma telif atıp komple kapatması yok mu
Geldikleri gibi giderlerforuma telif atıp komple kapatması yok mu
Arkadaşlar video gerçek görüntülerdeki gerçekten gta 6 nın bir sürümü. Metadata verilerine göre videolar 2023 te çekilmiş yani daha oyun duyurulmadan. O dönemde böyle ise suan ucmustur sıkıntı yok.
Anlık istememistim kardesim
değil mi ?Arkadaşlar video gerçek görüntülerdeki gerçekten gta 6 nın bir sürümü. Metadata verilerine göre videolar 2023 te çekilmiş yani daha oyun duyurulmadan. O dönemde böyle ise suan ucmustur sıkıntı yok.