Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
Ne sorun yaşıyorsunuz hocamSayın Vodafone'lular, Biletinial faturaya yansıt indirimini kullanabiliyor musunuz? Ben yapamıyorum, müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor.
Ne sorun yaşıyorsunuz hocamSayın Vodafone'lular, Biletinial faturaya yansıt indirimini kullanabiliyor musunuz? Ben yapamıyorum, müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor.
biletini al da öyle bir ödeme çıkmıyorNe sorun yaşıyorsunuz hocam
Faturaya yansıt olduğuna eminmisiniz? Ödemeyi VodafonePay kartınız ile yapmanıxı istiyor olmasınmı?biletini al da öyle bir ödeme çıkmıyor
Üstad, iki aydır kampanya vardı. Bu ayın 31'ine kadardı. Baktım şimdi, size ekran görüntüsü atmak için kaldırmışlar. Kaç gündür kullanamadım, yardımcı da olmadılar. Şöyleydi: Faturaya yansıt seçeneği ile ödüyorsun, 200 TL indirim oluyordu ama öyle bir seçenek yok.Faturaya yansıt olduğuna eminmisiniz? Ödemeyi VodafonePay kartınız ile yapmanıxı istiyor olmasınmı?
Afiyet olsun hocsmBeyler oluyor eyvallah vodafone
Müşteri hizmetlerini aramanız lazım , mesela bende de vodafone pay ile faturamı ödersem 100 lira iade veriyoruz demişlerdi gelmedi aradım talep oluşturdular geldiDün kampanyaya katılmıştım bugün app store'da harcama yaptım ama indirim kazandın sms'i gelmedi yarım saattir. Geçen ay indirim olmuştu fakat bu ay olmadı.
Teşekkürler, yarın arayıp sorarımMüşteri hizmetlerini aramanız lazım , mesela bende de vodafone pay ile faturamı ödersem 100 lira iade veriyoruz demişlerdi gelmedi aradım talep oluşturdular geldi