Vodafone Pay Faturaya Yansıt 200 TL Kazan

Sayın Vodafone'lular, Biletinial faturaya yansıt indirimini kullanabiliyor musunuz? Ben yapamıyorum, müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor.
Ne sorun yaşıyorsunuz hocam

Faturaya yansıt olduğuna eminmisiniz? Ödemeyi VodafonePay kartınız ile yapmanıxı istiyor olmasınmı?
Üstad, iki aydır kampanya vardı. Bu ayın 31'ine kadardı. Baktım şimdi, size ekran görüntüsü atmak için kaldırmışlar. Kaç gündür kullanamadım, yardımcı da olmadılar. Şöyleydi: Faturaya yansıt seçeneği ile ödüyorsun, 200 TL indirim oluyordu ama öyle bir seçenek yok.

örnek böyle çokca şikayet gördüm https://www.sikayetvar.com/biletinialcom/biletinialde-vodafone-faturama-yansit-secenegi-eksik

Dün kampanyaya katılmıştım bugün app store'da harcama yaptım ama indirim kazandın sms'i gelmedi yarım saattir. Geçen ay indirim olmuştu fakat bu ay olmadı.

Dün kampanyaya katılmıştım bugün app store'da harcama yaptım ama indirim kazandın sms'i gelmedi yarım saattir. Geçen ay indirim olmuştu fakat bu ay olmadı.
Müşteri hizmetlerini aramanız lazım , mesela bende de vodafone pay ile faturamı ödersem 100 lira iade veriyoruz demişlerdi gelmedi aradım talep oluşturdular geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,285
Üyeler
202,558
Son üye
rec9
Geri