🔥İndirim Lenovo Legion 27q-11 27" 300hz (9.999tl)

Bu ürünlerine kutu açılınca iade almıyoruz yazan firma değil mi?
Düzeltme: Aptek teknolojiymiş

Son düzenleme:
11 civarına miniledler varken pek anlamı kalmadı düz ipslerin. Renk gamutu falan da iyi değil ve 300 nit maksimum parlaklığa sahip.

11 civarına miniledler varken pek anlamı kalmadı düz ipslerin. Renk gamutu falan da iyi değil ve 300 nit maksimum parlaklığa sahip.
Aslında 300nite bile ulaşmıyor.

Bu ürünlerine kutu açılınca iade almıyoruz yazan firma değil mi?
Normal bir olay bence mesela ben sipariş ediyorum kutu içeriğini dağıtıyorum ve beğenmedim diyip iade ediyorum ve o ürün sana geliyor kabul eder misin ?

Normal bir olay bence mesela ben sipariş ediyorum kutu içeriğini dağıtıyorum ve beğenmedim diyip iade ediyorum ve o ürün sana geliyor kabul eder misin ?
Etmeyecek adam E ticaret yapmasın kuralları açık..O Kutuyu bana öyle göndermediğinin garantisi var mı ?Üründe hasar yoksa düzenleyip geri yollayacaklar.

Hocam savunduğun argüman çok saçma ya bunu yazarken utanırdım açıkçası ben

Yasalara göre iade almak zorunda. Ben satış yapıyorum ve açılmış ürünü seve seve iade alıyorum. Nasılsa gerisini distribütör firma hallediyor zarar yazmıyor bana.

Normal değil sonuçta eticaret 14 gün iade hakkın var üründe arıza çıkarsa git servise gönder diyor kısaca

Geri