hakettiği 60 uzatmaya gerek yok amacın ne 65 teklif geldi diyorsun sat uzatmaee ne var bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bana 50 ye böyle sistem gösterin dedim halen göstermediniz ve halen beklıyorum
1 tane gösterin allah rızası için
ben 70 80 e satmayacagımki zeten adamlar 50 diyorbence sistem 63 e ilana koyulur 60 a verilir ,sen aldığın parçaları sıfır fiyatına yakın satabilceğini düşünüyosan koy ilana 70 80 e satta biz görelim satılıyomuymuş merak ettik topluca
Yazdığım fiyatların aynısına sana link attım ne konusuyon hala.11-12k işlemci
28-30k ekran kartı
8k ram
3k anakart
3-4k ssd
ikinci elde 70 yazıyorlar arkadaş onlara bakıp satabileceğimini sanıyorYazdığım fiyatların aynısına sana link attım ne konusuyon hala.
Kimisinde param güvende var kimisinde yok pazarlık yapılmamş halleri. Pazarlık olsa totalde 3k falan indirim olur.
Sadece işlemci yok ilanlarda bulamadım olanlar sfırndan fazla yazmş.
50k eder demedim 55k hızlı satar üstüne düşersen parca başı 1-2k daha kovalayabilrisin dedim.
65 teklif geldiyse ver ama senin derdin sfır aldıklarını satarak kar elde etme totonda patladı ondan fiyatlara yandn
koy ilana 70 e 60 dan aşağı inme kardeşim öldürme sistemi7800 x3d
xfx 9070 xt
16 gb cl 36 6000 mhz rem
prime a620 m e anakart
biftenix 750 watt beyaz kasa
1tb 5500 5500 ssd
satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder satıp ustune ne kadar eklemem gerekli dah üstüne geçebilmem için
not suan piyasada satılanlara göre fiyat verirseniz daha iyi olur
ya sıkıntılı herif onlar zaten 48 ediyor 4 tane parçası bilgisayarda 4 tane parçamı varYazdığım fiyatların aynısına sana link attım ne konusuyon hala.
Kimisinde param güvende var kimisinde yok pazarlık yapılmamş halleri. Pazarlık olsa totalde 3k falan indirim olur.
Sadece işlemci yok ilanlarda bulamadım olanlar sfırndan fazla yazmş.
50k eder demedim 55k hızlı satar üstüne düşersen parca başı 1-2k daha kovalayabilrisin dedim.
65 teklif geldiyse ver ama senin derdin sfır aldıklarını satarak kar elde etme totonda patladı ondan fiyatlara yandn
tmikinci elde 70 yazıyorlar arkadaş onlara bakıp satabileceğimini sanıyor
siz ne beyinsiz varlıklarsınız ya neyse konuyu kapatacağım sizi 50 ye bulun alın böyle bir sistem hatta bana deyin ben size 50 ye bulursanız böyle sistem hediye edeceğimikinci elde 70 yazıyorlar arkadaş onlara bakıp satabileceğimini sanıyor
Hocam aciliyet vs yoksa kesinlikle satma upgrade yaptıkça sat parçaları.ya sıkıntılı herif onlar zaten 48 ediyor 4 tane parçası bilgisayarda 4 tane parçamı var
tm
siz ne beyinsiz varlıklarsınız ya neyse konuyu kapatacağım sizi 50 ye bulun alın böyle bir sistem hatta bana deyin ben size 50 ye bulursanız böyle sistem hediye edeceğim
hocam öyle yapmaya karar verdim yavaş yavaş upgrade yapacagım monitör anakart ram vsHocam aciliyet vs yoksa kesinlikle satma upgrade yaptıkça sat parçaları.
ben 50 demedim? 60'a gider dedimya sıkıntılı herif onlar zaten 48 ediyor 4 tane parçası bilgisayarda 4 tane parçamı var
tm
siz ne beyinsiz varlıklarsınız ya neyse konuyu kapatacağım sizi 50 ye bulun alın böyle bir sistem hatta bana deyin ben size 50 ye bulursanız böyle sistem hediye edeceğim
ben sen dedinmi dedim ?ben 50 demedim? 60'a gider dedim