Çözüldü✓ Sistem Ne Kadar Eder

bence sistem 63 e ilana koyulur 60 a verilir ,sen aldığın parçaları sıfır fiyatına yakın satabilceğini düşünüyosan koy ilana 70 80 e satta biz görelim satılıyomuymuş merak ettik topluca

ee ne var bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana 50 ye böyle sistem gösterin dedim halen göstermediniz ve halen beklıyorum

1 tane gösterin allah rızası için
hakettiği 60 uzatmaya gerek yok amacın ne 65 teklif geldi diyorsun sat uzatma

bence sistem 63 e ilana koyulur 60 a verilir ,sen aldığın parçaları sıfır fiyatına yakın satabilceğini düşünüyosan koy ilana 70 80 e satta biz görelim satılıyomuymuş merak ettik topluca
ben 70 80 e satmayacagımki zeten adamlar 50 diyor

11-12k işlemci
28-30k ekran kartı
8k ram
3k anakart
3-4k ssd
Yazdığım fiyatların aynısına sana link attım ne konusuyon hala.
Kimisinde param güvende var kimisinde yok pazarlık yapılmamş halleri. Pazarlık olsa totalde 3k falan indirim olur.
Sadece işlemci yok ilanlarda bulamadım olanlar sfırndan fazla yazmş.
50k eder demedim 55k hızlı satar üstüne düşersen parca başı 1-2k daha kovalayabilrisin dedim.

65 teklif geldiyse ver ama senin derdin sfır aldıklarını satarak kar elde etme totonda patladı ondan fiyatlara yandn

Kimisinde param güvende var kimisinde yok pazarlık yapılmamş halleri. Pazarlık olsa totalde 3k falan indirim olur.
50k eder demedim 55k hızlı satar üstüne düşersen parca başı 1-2k daha kovalayabilrisin dedim.

65 teklif geldiyse ver ama senin derdin sfır aldıklarını satarak kar elde etme totonda patladı ondan fiyatlara yandn
ikinci elde 70 yazıyorlar arkadaş onlara bakıp satabileceğimini sanıyor

İlk mesajda daha üste geçmek için ne üste kadar koymam gerekiyor yazmışsınız, sonra satıp daha düşüğe geçeceğinizi söylemişsiniz, bu sistem yükseltilecekse anakart değişir, ikinci ram takılır konu kapanır, tabi psu modeli yazılmamış psu zayıfsa onu da yükseltmek gerekebilir. Düşüğe geçecekseniz de neyini düşüreceksiniz ? Ekran kartını düşürecekseniz sadece onu satıp ucuz bi kart takar devam edersiniz, güncel sistemi niye satasınız ki ? Hem ekran kartını hem işlemciyi satıp 7500f & 9060xt geçeyim deseniz onları sıfır alırsanız yine kar elde edemezsiniz, elinizde çalışan sistemi satıp ikinci el almanın mantığı var mı gerçekten ?

7800 x3d
xfx 9070 xt
16 gb cl 36 6000 mhz rem
prime a620 m e anakart
biftenix 750 watt beyaz kasa
1tb 5500 5500 ssd
satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder satıp ustune ne kadar eklemem gerekli dah üstüne geçebilmem için
not suan piyasada satılanlara göre fiyat verirseniz daha iyi olur
koy ilana 70 e 60 dan aşağı inme kardeşim öldürme sistemi

Uygunsuz davranış

ya sıkıntılı herif onlar zaten 48 ediyor 4 tane parçası bilgisayarda 4 tane parçamı var

tm

siz ne beyinsiz varlıklarsınız ya neyse konuyu kapatacağım sizi 50 ye bulun alın böyle bir sistem hatta bana deyin ben size 50 ye bulursanız böyle sistem hediye edeceğim

ya sıkıntılı herif onlar zaten 48 ediyor 4 tane parçası bilgisayarda 4 tane parçamı var

tm

siz ne beyinsiz varlıklarsınız ya neyse konuyu kapatacağım sizi 50 ye bulun alın böyle bir sistem hatta bana deyin ben size 50 ye bulursanız böyle sistem hediye edeceğim
Hocam aciliyet vs yoksa kesinlikle satma upgrade yaptıkça sat parçaları.

tm

ben 50 demedim? 60'a gider dedim

enteresan birey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,529
Üyeler
202,310
Son üye
Yusuf22
Geri