Öneri Exvega Andremoda Alınır mı?

Reaksiyon skoru
192
Bütçe
13000
Herkese iyi forumlar arkadaşım biraz kilolu olduğu için ona 145/150kg taşıyan bir koltuk bakıyoruz ben internette araştırmalarım sonucu bunu buldum. Baya iyi özelliklere sahip FP olarakta bu miktarlar bütçesi sizce nasıl? daha iyisi var mı bu fiyata alınır mı? önerileriniz bekliyorum teşekkürler.

Ben kendim kullanıyorum model ilk çıktığında almıştım servisinden bir şey beklemediğiniz sürece gayet iyi ama servisine işiniz düşerse vay halinize

Ben kendim kullanıyorum model ilk çıktığında almıştım servisinden bir şey beklemediğiniz sürece gayet iyi ama servisine işiniz düşerse vay halinize
servisinde ne gibi sorunlar var hocam? ne yaşarız olası sorunda vaktiniz varsa söyler misiniz?

servisinde ne gibi sorunlar var hocam? ne yaşarız olası sorunda vaktiniz varsa söyler misiniz?
1787139958854.webp

servise yolladım koltuğu ve bana zorlaya zorlaya geri yolladıkları tarihin ss i var zaten ücretli tamire yollamıştım ek olarak bana geri gelen kargoda mekanizmada eksikti bunun bilgisini verdim fakat benden ekstra mekanizma ücretide istediler başka siteden kendim almıştım daha dayanıklı bir mekanizma açıkcası servis dışında gayet iyi ama servisleride bir o kadar leş hizmet veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

karaladığım yerde de kişisel bilgilerim var numara adres vs bir yanlışlık olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

He birde kol dayamanın içinde de plastik bir parça var dayanıksız bir parça sağa sola dönmesini kademeli olmasını sağlayan o parçayı da ücretsiz olarak yollamışlardı facia servis sürecinden önce

Geri