Fener Lyon Macı Hakkında Yorumlarım

oxtx

80+
Reaksiyon skoru
17
bir beşiktaşlı olarak soylüyorum inş gecer ama fener icin ikinci mac cok zor umutsuz bu oyunla
bir kere soyle anlatayım ileride bir tane basan oyuncu yok vedatı izliyorum dili dışarıda resmen
ayrıca uzun donemdir güncel futboldan uzak bir oyunla devam ediyor belki beşiktaştan kaliteli oyuncuları var ama sistemden cok uzak hepsi italiano yu izleyelim biraz veya rakip bile nasıl alan savunması yapıyor sen pres yapamıyorsun artı top sendeykende oyun kuramıyorsun allahtan kanat ve beklerinin performansı zayıftı yoksa bence burada da lyon alabilirdi

Geçen sezonki genç kadroyu bozup bunakları doldurdular önde basacak oyuncu yok 2. maça boşa çıkmasın eşekbahçe kazanmayı bırak gol atma ihtimali yok.

bir beşiktaşlı olarak soylüyorum inş gecer ama fener icin ikinci mac cok zor umutsuz bu oyunla
bir kere soyle anlatayım ileride bir tane basan oyuncu yok vedatı izliyorum dili dışarıda resmen
ayrıca uzun donemdir güncel futboldan uzak bir oyunla devam ediyor belki beşiktaştan kaliteli oyuncuları var ama sistemden cok uzak hepsi italiano yu izleyelim biraz veya rakip bile nasıl alan savunması yapıyor sen pres yapamıyorsun artı top sendeykende oyun kuramıyorsun allahtan kanat ve beklerinin performansı zayıftı yoksa bence burada da lyon alabilirdi
fener inşallah geçerde yaş ortalamak 30 olan takımla hem ucl hem ligde rezil olur . çok kolay diyolar ya hani görsünler bakalım ocakta havlu atarlar süperlige

Ismail kartaldan beklenti nedir tam olarak anlayamiyorum kafayı yiyecem ya. Daha ne kadar şans verilecek bu adama. Fb taraftarı da balık hafızalı ismail kartala 23/24 sezonu sövüp saydılar. 1 sezon sonra ismail kartal editleri başladı bir anda ismail kartal sevdası oluştu. Diğer kulüpler başarıyi taklit ediyor bundan medet umuyor fenerbahce başarısızlığı taklit ediyor.

hocam ismail kartal kukla aziz yonetiyor orası ayrı ama azizde de bence düşüncesi yıldızlarla şampiyon olurum der gibi artık futbol oyle değil azizde ismailde futboldan geri kalmış

Mac basa bas mucadele gecti tabii ki fransada isler zor olacak cunku rakip lyon strum graz gibi taraftari az degil. Zaten burasi sampiyonlar ligi kolay rakip yok kolay rakip biz variz. Bence hemen umutsuz bakmamak lazim cunku lyonun cok iyo oynadigini gormedim yedigimiz gol tamamen bizim hatamiz ayni adama 3 sefer kafa topu atilmaz ayni yere 3 sefer kafa topu denenmez ozellikle her seferinde topu rakip aliyorsa. Cok zorladik adamlara al kardesim bir daha dene yom olmadi bir daha dene diyerek gol yiyene kadar denedik. hakem konusmayi sevmiyorum ama bu macta hakem bence tum insiyatifini lyon tarafina kullandi.

fbnin başarıya aç bir kadrosu yok. kadronun çoğunluğu 30+ ve maaş skalası yüksek ve kağıt üzerinde üst düzey isimler. sen bu adamlara ismail kartal gibi iletişim becerisi rezalet bir hocayla başarı getiren bir oyun oynatamazsın. fb için yine hüsran dolu bir sezon olacak bence

ismail hoca bir kez yüksek puan aldı diye hep yapabileceğini zannediyor o iş geçti artık bir kez şansın vardı oldu

ismail cok kotü hoca valla bizimkileride anlamıyorum zaten niye donüp dolaşıp hep aynı isimlere gidiyorlar

hocam ismail kartal kukla aziz yonetiyor orası ayrı ama azizde de bence düşüncesi yıldızlarla şampiyon olurum der gibi artık futbol oyle değil azizde ismailde futboldan geri kalmış
Yaşlı topçu almayın diyor taraftarın gazını almak için yaşlı topçu alıyor
Bizim taraftarlar da kimi getirsek ilk hatasinda islikliyorlar sonra oyuncu neden oynamak istemiyor

Bu kadroyla ve oyuncu çeşidiyle önde basma hayali kuran zaten gitsin tenis falan izlesin. Kim basacak önde? Bir tarafını kaldıramayan Talisca mı? Yaşı kemale ermiş Muriç'mi? Her sene daha fazla kilo problemi yaşayan Lukaku mu? Basacak 2 kişi var onlar da Kerem ve Greenwood. 2 kişiyle de önde press falan olmaz. Oyun anlayışını değiştirmeleri lazım.

Bu kadroyla ve oyuncu çeşidiyle önde basma hayali kuran zaten gitsin tenis falan izlesin. Kim basacak önde? Bir tarafını kaldıramayan Talisca mı? Yaşı kemale ermiş Muriç'mi? Her sene daha fazla kilo problemi yaşayan Lukaku mu? Basacak 2 kişi var onlar da Kerem ve Greenwood. 2 kişiyle de önde press falan olmaz. Oyun anlayışını değiştirmeleri lazım.
hocam greenwood da pres yapan oyuncu modelinden değil ama yetenekli olduğu icin ona tabii ki tolerans gosterilecek ama en azından senin sol bolgen orta sahan ve santraforun kesinlikle pres yapmalı güncel futbol boyle barca ve psg de en iyi oyuncular bile hayvan gibi pres yapıyor bence şuan herkes pres oyunu oynuyor dünyada ama kalite farkını kanatlar belirliyor forvet falanda kalmadı ve boyle olması benim adıma güzel seyir zevki daha iyi ve mutluyum ki italiano hocada bu sistemin en iyi hocalarından

2.yarı dk 70 sen sonraki kadro ile rövanşta en az 70 dk oynatır asensio çıkartmazsa kazanır yoksa garanti kaybederiz

Geri