OEM Paket Alıcam ama Bulamıyorum

senin paketi aldığında ömürlük gibi bir şey olacak ve içinde kuşku kalmayacak o yüzden bana kusursuz gibi geldi
o kadar değilde hocam :D psu biraz korkutuyor ama onun dışında iyi sistem

hocam sizin için baya bi baktım ancak size önerim almışken işlemci olarak 7800x3d almanız şuan am5te fıyatına göre en iyi işlemci ama hazır sistemlere baktığımda taksit yapan az yer var 6+ o yüzden en mantıklı bu sistem ancak psuya pek güvenemedim ister alın psuyu değiştirtin yada idaretelik kullanın size kalmış axesse 9 taksit yapıyor o yüzden biraz mantıklı geldi sıvı soğutmasıyla filan iyi sistem ancak dediğim gibi biraz psuya dikkat edin sistem yükselteceğiniz zaman ilk önceliğiniz o olsun
Çok teş3kür ederim tüm emeğiniz için

Güzel paketmis harbiden, peki onun yerine bunlara ne dersin hocam

YASPE isimli sistem de ilgimi çekiyor

knk arkadaşın dediğinde ekran kartı 16gb seninkinde 12 gbişlemci farkı da mevcut zaten arkadaşn dediği 240mm sıvı soğutucu senin dediğin 120mm gibi farklara bakınca 8k fark verilir bence ki seninkinde daha sonra işlemciyi değiştireyim derdin olacak orda da çok zarar edersin bence zaten taksitle alıyorsun ver ya 8k daha ha beni aşar dersen seninkide gayet mük

knk arkadaşın dediğinde ekran kartı 16gb seninkinde 12 gbişlemci farkı da mevcut zaten arkadaşn dediği 240mm sıvı soğutucu senin dediğin 120mm gibi farklara bakınca 8k fark verilir bence ki seninkinde daha sonra işlemciyi değiştireyim derdin olacak orda da çok zarar edersin bence zaten taksitle alıyorsun ver ya 8k daha ha beni aşar dersen seninkide gayet mük
Ben ekran kartı markası nedeniyle unlost a bir tık kaydım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,059
Üyeler
202,482
Son üye
Arif Osman
Geri