ThEnoxzy53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 232
o kadar değilde hocamsenin paketi aldığında ömürlük gibi bir şey olacak ve içinde kuşku kalmayacak o yüzden bana kusursuz gibi geldi
o kadar değilde hocamsenin paketi aldığında ömürlük gibi bir şey olacak ve içinde kuşku kalmayacak o yüzden bana kusursuz gibi geldi
Çok teş3kür ederim tüm emeğiniz içinhocam sizin için baya bi baktım ancak size önerim almışken işlemci olarak 7800x3d almanız şuan am5te fıyatına göre en iyi işlemci ama hazır sistemlere baktığımda taksit yapan az yer var 6+ o yüzden en mantıklı bu sistem ancak psuya pek güvenemedim ister alın psuyu değiştirtin yada idaretelik kullanın size kalmış axesse 9 taksit yapıyor o yüzden biraz mantıklı geldi sıvı soğutmasıyla filan iyi sistem ancak dediğim gibi biraz psuya dikkat edin sistem yükselteceğiniz zaman ilk önceliğiniz o olsun
knk arkadaşın dediğinde ekran kartı 16gb seninkinde 12 gbişlemci farkı da mevcut zaten arkadaşn dediği 240mm sıvı soğutucu senin dediğin 120mm gibi farklara bakınca 8k fark verilir bence ki seninkinde daha sonra işlemciyi değiştireyim derdin olacak orda da çok zarar edersin bence zaten taksitle alıyorsun ver ya 8k daha ha beni aşar dersen seninkide gayet mükYASPE isimli sistem de ilgimi çekiyor
![]()
Gamers Arena YASPE RTX5070 AMD RYZEN 5 7500X3D 16 GB DDR5 RAM 1 TB GEN4 M2 SSD 750W PSU OEM PAKET - Fiyatı, Yorumları
YASPE RTX5070 AMD RYZEN 5 7500X3D 16 GB DDR5 RAM 1 TB GEN4 M2 SSD 750W PSU OEM PAKET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Ben ekran kartı markası nedeniyle unlost a bir tık kaydımknk arkadaşın dediğinde ekran kartı 16gb seninkinde 12 gbişlemci farkı da mevcut zaten arkadaşn dediği 240mm sıvı soğutucu senin dediğin 120mm gibi farklara bakınca 8k fark verilir bence ki seninkinde daha sonra işlemciyi değiştireyim derdin olacak orda da çok zarar edersin bence zaten taksitle alıyorsun ver ya 8k daha ha beni aşar dersen seninkide gayet mük