DipFiyatPC
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,689
Nzxt özel o kontrolcü haberin olsunİhtiyacım yoktuda kontrolcü parasına aldım valla
Nzxt özel o kontrolcü haberin olsunİhtiyacım yoktuda kontrolcü parasına aldım valla
İptal ettim zaten beklediğim gibi çıkmadı. TeşekkürlerNzxt özel o kontrolcü haberin olsun
Nzxt kasası olan kişiler çok iyi üründü. Harici olarak diğer kasalarda pek güzel duracağını düşünmüyorumİptal ettim zaten beklediğim gibi çıkmadı. Teşekkürler
6 tane alsam tüm fanlar değişince güzel durabilirdi ama onları değiştirmek zor geldi gözüme. Fiyat bedavaydı ciddenNzxt kasası olan kişiler çok iyi üründü. Harici olarak diğer kasalarda pek güzel duracağını düşünmüyorum
Bunun kontrolcüsü direkt anakartın usb sine bağlanıyor. CAM yazılımını kullanıyorsunuz. Anakartınızda rgb giriş olması gerekmiyor ama boşta usb giriş lazım.Anakartta rgb girişi yok. Bunu alınca renkleri kontrolcüden ayarlayabiliyor muyuz?
Msı h510m a pro ya olurmu hocam bir tek kule tipi soğutucunun fanı bağlı başka fan yok bu üçünü kullanıcamBunun kontrolcüsü direkt anakartın usb sine bağlanıyor. CAM yazılımını kullanıyorsunuz. Anakartınızda rgb giriş olması gerekmiyor ama boşta usb giriş lazım.
Msı h510m a pro ya olurmu hocam bir tek kule tipi soğutucunun fanı bağlı başka fan yok bu üçünü kullanıcam
Bende kule tipi alıp eklemek istiyorum acaba ARGB portu bu kontrolcüye takılır mı fanlardan birini iptal etsek?Msı h510m a pro ya olurmu hocam bir tek kule tipi soğutucunun fanı bağlı başka fan yok bu üçünü kullanıcam
kasanın usb girişlerini besleyen yer mi hocam dediğiniz orası ise eğer doluAnakart üstündeki usb boşta ise olur. Ama fan girişleri için üçlü splitter almanız gerekir tabi.