❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

4 set fan için 4 ayrı usb bağlantısı gerekiyor görünüyor(anakart usb çoklayıcı alınabilir). Fanlar zincir bağlanmıyor, ekstra 3lü splitter de lazım. Bu beni aşar, İptal:(

Nzxt kasası olan kişiler çok iyi üründü. Harici olarak diğer kasalarda pek güzel duracağını düşünmüyorum
6 tane alsam tüm fanlar değişince güzel durabilirdi ama onları değiştirmek zor geldi gözüme. Fiyat bedavaydı cidden

Anakartta rgb girişi yok. Bunu alınca renkleri kontrolcüden ayarlayabiliyor muyuz?
Bunun kontrolcüsü direkt anakartın usb sine bağlanıyor. CAM yazılımını kullanıyorsunuz. Anakartınızda rgb giriş olması gerekmiyor ama boşta usb giriş lazım.

Bunun kontrolcüsü direkt anakartın usb sine bağlanıyor. CAM yazılımını kullanıyorsunuz. Anakartınızda rgb giriş olması gerekmiyor ama boşta usb giriş lazım.
Msı h510m a pro ya olurmu hocam bir tek kule tipi soğutucunun fanı bağlı başka fan yok bu üçünü kullanıcam

Msı h510m a pro ya olurmu hocam bir tek kule tipi soğutucunun fanı bağlı başka fan yok bu üçünü kullanıcam

Anakart üstündeki usb boşta ise olur. Ama fan girişleri için üçlü splitter almanız gerekir tabi.

Herkese merhaba,

Ben bu konuyu gördüğümde internet stoğu bitmişti. Ancak mağazadaki fiyatı devam ediyordu. Kendime en yakın mağaza bir buçuk saat uzaktaydı. Mağazayı arayıp ayırabilmelerinin mümkün olup olmadığını, iki tane almak istediğimi söyledim. Mağazada bu talebimi kabul etti ve bana kapanışa kadar gelirsem 2 tane ayırabileceklerini söyledi. Mağazaya gittiğimde 2 tane ayrılmıştı ama indirimin bittiğini ve sormaları gerektiğini söylediler.

İlk önce, sorduklarını ve satış stoğu bittiği için o fiyattan veremeyeceklerini söylediler. Uzaktan geldiğimi ve gelmeden önce ayırmalarını rica ettiğimi tekrar söylediğim için tekrar soralım dediler. 2. kez görüştüklerinde iki ürünü bu fiyattan alabileceğimi söylediler. Tam ödeme aşamasına geldiğinde biraz bekletmeleri gerektiğini söylediler. Son olarak da yalnızca bir ürünü bu fiyattan alabileceğini ve diğer ürünü bu fiyattan veremeyeceklerini söylediler. Durumu yeniden anlattım ve 2 ürün de bu fiyattan almak istediğimi söyledim ama maalesef kabul etmediler. Son olarak bir ürünü bu fiyattan mağazadan alıp çıktım.

6 tane fan takılabilen bir kasa var. 2 seti de bu kasada kullanabilmek için alacaktım. Derdim ucuza alıp birilerine pahalıya satmak falan değil. Yedek olarak kenar da dursun da değil. Evet kaliteli bir ürünü uygun bir fiyattan aldım. Ama bu deneyimin hoşuma gittiğini söyleyemem. Çünkü bir tane set için o kadar yolu gitmezdim.

Deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,860
Üyeler
202,415
Son üye
Aykut881
Geri