Yurt Dışı iPhone Alınır mı?

Ben kendim xiaomi kullandığımdan biliyorum kamerası gayet iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O modelleri alacağına xiaomi veya pixel al

Xiaomi 15 ultra kullanıyorum

Kamerası, yazılımı gayet iyi hocam
hocam şarj olarak nası gidiyo

hocam şarj olarak nası gidiyo
Baya gidiyor hocam bayadır kullanıyorum zorlarsan 2 gün yetiyor

Bu tabii ki telefonun sizin kullanımınıza göre optimize edilmemiş hali

alınmaz yurt dışı alıp çile çekene kadar kurumsal bir firmadan yenilenmiş iphone almanı öneririm yeniliodan aldı bir tanıdığım 2 yıl önce aldı geçen ay batarya şişti gidip değiştirdi herhangi bir ücret talep etmediler sıkıntıda yaşamadı onun harici

Ben aldım bu devlete o parayı vermem. Mayısta taktım hattımı 16 ay kapanmadan kullanacağım sonrasındada ya wifi araması ile devam edeceğim yada onu satıp 18 pro yurt dışı alacağım

Ben aldım bu devlete o parayı vermem. Mayısta taktım hattımı 16 ay kapanmadan kullanacağım sonrasındada ya wifi araması ile devam edeceğim yada onu satıp 18 pro yurt dışı alacağım
hocam 16 ay derken her ocakta yenilenip her yıl 8 ay kullanma durumu olmuyor mu? sistem nasıl isliyor tam olarak

16e yada 17e alıcaktım sonradan düşününce yd almaya karar verdim 16 pro düşünüyorum eylülde 18 pro gelecek onuda bekleye bilirim

hocam 16 ay derken her ocakta yenilenip her yıl 8 ay kullanma durumu olmuyor mu? sistem nasıl isliyor tam olarak
mayısta taktın 4 ay geçti eylülde doldu süren sonra e sim var 4 ayda o ocaktada onun 4 ayı bitiyor. sonra devlet ocakta sıfırladığı için hem fiziksel sime hemde e sime 8 ay veriyor toplamda 16 ay kullanmış oluyorsun.

İPhone ve Samsung Yd sıkıntı abicim Yd kullanacaksan xiaomi veya pixel kullancan

İPhone ve Samsung Yd sıkıntı abicim Yd kullanacaksan xiaomi veya pixel kullancan
yav neyine göre sıkıntı kardeşim kafanıza göre konusuyorsunuz. piyasadaki iphonelerın yarısı yd kullanıyor.

Normalde 16 serisi ve alt serilerin kapalı kutuları yok hepsi toplama cihaz Ancak ticaretini yaptığım dönemler bende denk geldim Kapalı kutu diplomat kayıtlı 14p 14pm 15p denk gelebiliyor Bulabilirsen onlardan almanı öneririm ama cidden piyasada rastlanılması çok zor zamanım var dersen araştırıp bulmanı öneririm

Çift fiziki simli alırsan rahat edersin. Bir de son 4 ay için yedek telefon olacak. Bazen diğer 4 ay aktif olmazsa yeni sim kart çıkarman da gerekebilir

Geri