alierdemkozalak
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
3D yazıcı almak istiyorum ama hangisi kaliteli sorunları neler çok bilmiyorum.
Hocam çok sağolun bambulab dışında almayı düşünüyordum sadece bambulab bakicam ama combo modeli ile arasında 5 6 bin lira fark var şuan alabilecek durumum yok sonra alamazmıyımEn üstteki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Bambu Lab'in 4 5 modeline elim değdi ve en pahalısının da en ucuzunun da arasında sorunsuzluk anlamında bir fark yok denecek kadar az. Bütçeyi A1 combo'ya çıkartıp tek seferde almanı tavsiye ederim çünkü sıfır olarak AMS Lite bulmak imkansız bizim ülkede. İkinci elde satanlar da en az 1000 saati devirmiş makine satıyorlar. Bu kadar hassas baskı yapan alette ikinci ele gitmeyi tavsiye etmiyorum, işlevsiz parça olsa da. Bambu Lab şu an piyasada tak çalıştır olarak en kullanıcı dostu makine. Diğer ucuz ve kapalı kasa makinelerin fiyatına aldanıp almayın çünkü Bambu Lab kadar olgunlaşmış cihazlar değiller. Şu an benim de elimde bir A1 var ve 2 aydır kutudan çıktığı gibi kullanmaya devam ediyorum.
Bütçe?bende arıyorum alınır mı?
piyasayı bilmediğim için fp olsun hocam max 25k diyeyimBütçe?
piyasayı bilmediğim için fp olsun hocam max 25k diyeyim
Bu da benim kendi açtığım konu istersen bakabilirsinpiyasayı bilmediğim için fp olsun hocam max 25k diyeyim
uygulamasında vs mac de sorun çıkar mı
Bu iyi gibi yazılımı nasıl bilemem ama gördüğüm kadarıyla en ucuz kapalı kasa 4 renkli yazıcı bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da benim kendi açtığım konu istersen bakabilirsin
Bütçe:25K-40K
Beyler 4 renkli baskı yapabilen bir 3D yazıcı istiyorum bunlardan birini düşünüyorum hangisini önerirsiniz
kronik sorun vs istemiyorum başka önerinilerize açığım
- #ggosmanpaşa#
- Cevap: 3
- Forum: Ev Eşyaları
Bilmiyom inanki kusura bakma da adamlar herhalde düşünmüştür gibime geliyoruygulamasında vs mac de sorun çıkar mı
Hocam fiyat farkı çok fazla en azından benim için ams Lite yi sonradan alsam çok sıkıntı olurmuEn üstteki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Bambu Lab'in 4 5 modeline elim değdi ve en pahalısının da en ucuzunun da arasında sorunsuzluk anlamında bir fark yok denecek kadar az. Bütçeyi A1 combo'ya çıkartıp tek seferde almanı tavsiye ederim çünkü sıfır olarak AMS Lite bulmak imkansız bizim ülkede. İkinci elde satanlar da en az 1000 saati devirmiş makine satıyorlar. Bu kadar hassas baskı yapan alette ikinci ele gitmeyi tavsiye etmiyorum, işlevsiz parça olsa da. Bambu Lab şu an piyasada tak çalıştır olarak en kullanıcı dostu makine. Diğer ucuz ve kapalı kasa makinelerin fiyatına aldanıp almayın çünkü Bambu Lab kadar olgunlaşmış cihazlar değiller. Şu an benim de elimde bir A1 var ve 2 aydır kutudan çıktığı gibi kullanmaya devam ediyorum.