17-18bin TL Bandında 3d Printer Önerisi

70-80 bin lira altı sorunsuz çalışan bir model yok. Makineler sorun çıkarır çözmeyi bilmek lazım. Güncel modelleri çok takip etmiyorum ama Bambu Lab A1 her yönden güzel bir yazıcıdır. Hem başlangıçta öğrenmek için, hem öğrendikten sonra üretmek için tercih edilir. Yedek parça bulmak kolay, topluluğu çok gelişmiş ve AMS ile çalışabiliyor. Önce tek renk basan halini satın alıp sonra çok renkli hale getirebiliyorsunuz. Güncel yazılım avantajları da bu yazıcıda var (donanım elverdiğince). Yani güzel tercih olmuş ancak bu konuda yabancıysanız açık kabinli yazıcıları yakınınızda uzun süre çalıştırmamaya çalışın. PLA gibi bazı flamentler zehirli gaz yaymasa da havayı çok ciddi kirletiyor ve baş ağrısı vs. yapabiliyor. Yakınınızda konumlandırmak zorundaysanız ya hava temizleyici bir cihaz alın ya da kapalı kabinlere yönelin. Verebileceğim son tavsiye bence ams cihazını sonra alın 6-7 bin lira gibi bir masrafı ilk alırken yüklenmek zorunda değilsiniz. 10-11 bin liraya yazıcınızı alın sonra ams alırsınız.

Hocam çok güzel bir şekilde açıklamışsınız kullanılmayan bir yerde çalıştırıcam makineyı genel olarak

sizce 17 18 bin lira arasında alınabilecek en iyi makina bu mudur

çok masraflı sıkıntılar olamdığı sürece olabilecek sıkıntıları çözebilirim

bende arıyorum alınır mı?

En üstteki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Bambu Lab'in 4 5 modeline elim değdi ve en pahalısının da en ucuzunun da arasında sorunsuzluk anlamında bir fark yok denecek kadar az. Bütçeyi A1 combo'ya çıkartıp tek seferde almanı tavsiye ederim çünkü sıfır olarak AMS Lite bulmak imkansız bizim ülkede. İkinci elde satanlar da en az 1000 saati devirmiş makine satıyorlar. Bu kadar hassas baskı yapan alette ikinci ele gitmeyi tavsiye etmiyorum, işlevsiz parça olsa da. Bambu Lab şu an piyasada tak çalıştır olarak en kullanıcı dostu makine. Diğer ucuz ve kapalı kasa makinelerin fiyatına aldanıp almayın çünkü Bambu Lab kadar olgunlaşmış cihazlar değiller. Şu an benim de elimde bir A1 var ve 2 aydır kutudan çıktığı gibi kullanmaya devam ediyorum.

En üstteki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Bambu Lab'in 4 5 modeline elim değdi ve en pahalısının da en ucuzunun da arasında sorunsuzluk anlamında bir fark yok denecek kadar az. Bütçeyi A1 combo'ya çıkartıp tek seferde almanı tavsiye ederim çünkü sıfır olarak AMS Lite bulmak imkansız bizim ülkede. İkinci elde satanlar da en az 1000 saati devirmiş makine satıyorlar. Bu kadar hassas baskı yapan alette ikinci ele gitmeyi tavsiye etmiyorum, işlevsiz parça olsa da. Bambu Lab şu an piyasada tak çalıştır olarak en kullanıcı dostu makine. Diğer ucuz ve kapalı kasa makinelerin fiyatına aldanıp almayın çünkü Bambu Lab kadar olgunlaşmış cihazlar değiller. Şu an benim de elimde bir A1 var ve 2 aydır kutudan çıktığı gibi kullanmaya devam ediyorum.
Hocam çok sağolun bambulab dışında almayı düşünüyordum sadece bambulab bakicam ama combo modeli ile arasında 5 6 bin lira fark var şuan alabilecek durumum yok sonra alamazmıyım

piyasayı bilmediğim için fp olsun hocam max 25k diyeyim

Bu iyi gibi yazılımı nasıl bilemem ama gördüğüm kadarıyla en ucuz kapalı kasa 4 renkli yazıcı bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

piyasayı bilmediğim için fp olsun hocam max 25k diyeyim
Bu da benim kendi açtığım konu istersen bakabilirsin

Bu iyi gibi yazılımı nasıl bilemem ama gördüğüm kadarıyla en ucuz kapalı kasa 4 renkli yazıcı bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da benim kendi açtığım konu istersen bakabilirsin
uygulamasında vs mac de sorun çıkar mı

En iyi 3d yazıcı arkadaşının yazıcısıdır, git bas gel

Hocam fiyat farkı çok fazla en azından benim için ams Lite yi sonradan alsam çok sıkıntı olurmu

Ekler

• 1000045334.webp
    1000045334.webp
    52.7 KB · Hit: 5
  • 1000045336.webp
    1000045336.webp
    74.4 KB · Hit: 5
Geri