Sallanmayan Masa Önerisi

ikeada 1000tlik ürünü 2000e satıyo ondan kaynaklı ben tercih etmem ama arkadaş bakabilir ben amazondan L masa alıp deneyeceğim yakında toplu para geçince ele 30 günde ücretsiz iade var ondan kaynaklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok değilde video atabilirim
olur valla hocam

hangisi nereden içinize sinerse alabilirsin. tablayı ikeadan, ayakları demirciye döküm bile yaptırabilirsin
valla setup dizerken bu kadar zorlanmadım eşyalar gelicek ortada masa yok daha

altı boş istiyorum hani hareket edebileceğim alan fazla olsun diye

olur valla hocam

valla setup dizerken bu kadar zorlanmadım eşyalar gelicek ortada masa yok daha

altı boş istiyorum hani hareket edebileceğim alan fazla olsun diye
2017'd ikeadan aldığım masa tablasını kullanıyorum hala. üstünde sağında deformeler var ama düzgün ürün. senelerdir işini layığıyla yerine getiriyor.
ikeada 1000tlik ürünü 2000e satıyo ondan kaynaklı ben tercih etmem ama arkadaş bakabilir ben amazondan L masa alıp deneyeceğim yakında toplu para geçince ele 30 günde ücretsiz iade var ondan kaynaklı

çok değilde video atabilirim
ürünleri hak ettiği fiyata satan var mı? yok.

2017'd ikeadan aldığım masa tablasını kullanıyorum hala. üstünde sağında deformeler var ama düzgün ürün. senelerdir işini layığıyla yerine getiriyor.

ürünleri hak ettiği fiyata satan var mı? yok.
suntadan yapılan masalar bile kaç bin lr ya satılıyor masaların fiyatları gereksiz uçuk

ben masanın çökmediğine şaşırdım o.O2 valla ne kafama yatsa kötüsü geliyor ne alsak ki yaw
hocam o kadar berbat değil ama F80 zaten çok sağlam sallanıyor tek başına
kendin yaptırmak en mantıklısı

ayrıca amazondan bakabilirsin

L masa ve L koltuk, her insanoğlunun tadarak öğrendiği bir hata 😃 almayın aldırmayın

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Geri