Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,781
İade ettim hocam parasını aldım onun yerine kaliteli bi IPS aldım kalan parayıda kendime harcadımTekrar edeyim senin arkadasin, asker akradasin vs degilim, senden fazla kaynaktan bilgi takip ederim, bunun ahkamini kesip kendimi uzman ilan edip hele ki monitoru tukererek (tukurugun icindeki maddelerin katmana zarar verecegini bilmiyordun sanirim, neyse ki baska yazinda yer vermemissin buna, kullanicilari nasil yonlendirigini farketmedin herhalde... temizleyin diyerek naralarimla etrafa sivri dille satasmam. Seni engelledim ama bana cevap hakki dogurdugundan yaziyorum, herkes kendi isine, ben calisiyorum vaktim kisitli hunlara ayiracak zamanim yok.. Konustugumuz konu HDR degil senin uslubun ve sivri yazim dilin..
Mesela TCL konusunda DH forumda da gorup satici mi acaba diye sorguladigim uyeyeyle konusmam her zaman saygi cercevesinde oldu, senin nasil atarlandigini okudum biliyorum. Bence ofken varsa dizginlemelisin, tanismiyoruz, tanimadigin kisilere yazarken daha secici olmalisin, ben oyle yapiyorum. Diger taraftan, genel bilgi amacli, bir de kufur devreye girerse avukatim da devreye girer bunu net sekilde belirteyim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gecmis olsun, umarim marka degisim saglar.