[İade Başlattım] TCL 27p3a Pro Monitör ile İlk İzlenimler!!!

Tekrar edeyim senin arkadasin, asker akradasin vs degilim, senden fazla kaynaktan bilgi takip ederim, bunun ahkamini kesip kendimi uzman ilan edip hele ki monitoru tukererek (tukurugun icindeki maddelerin katmana zarar verecegini bilmiyordun sanirim, neyse ki baska yazinda yer vermemissin buna, kullanicilari nasil yonlendirigini farketmedin herhalde... temizleyin diyerek naralarimla etrafa sivri dille satasmam. Seni engelledim ama bana cevap hakki dogurdugundan yaziyorum, herkes kendi isine, ben calisiyorum vaktim kisitli hunlara ayiracak zamanim yok.. Konustugumuz konu HDR degil senin uslubun ve sivri yazim dilin..

Mesela TCL konusunda DH forumda da gorup satici mi acaba diye sorguladigim uyeyeyle konusmam her zaman saygi cercevesinde oldu, senin nasil atarlandigini okudum biliyorum. Bence ofken varsa dizginlemelisin, tanismiyoruz, tanimadigin kisilere yazarken daha secici olmalisin, ben oyle yapiyorum. Diger taraftan, genel bilgi amacli, bir de kufur devreye girerse avukatim da devreye girer bunu net sekilde belirteyim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecmis olsun, umarim marka degisim saglar.
İade ettim hocam parasını aldım onun yerine kaliteli bi IPS aldım kalan parayıda kendime harcadım

Bende öfkeyi kontrol altında tutmaya çalışsamda yer yer sinirlenebiliyorum bazen, işten anlamayan kişilere kötü tabir olacak ama Bilal'e anlatır gibi anlatımlar yapıyoruz uzun uzun e peki sonradan ne oluyor elde var sıfır...

Geçen başka konuda örneğini yaşadık kişi ısrarla ısrarına devam ediyor bu davranışta insanı çileden çıkartabiliyor.
Ama o kisi ben degilim, ben o Bilal degilim. Kimseyi bilgisizligiyle de kucumsemem zaten, cogunlukla yasi kucuk arkadaslarin forum sayfasinda oldugunu da farkediyorum, mumkun mertebe yazim dilimi buna gore ayarliyorum.

Adam bana HDRyi anlatmis bu arada :)) neyse bilgisi sahibi olmayan kisiler gorup bu linklerden alimtilari belki faydalanirlar. Tukurukle ilgili mesajini bulursam atacagim hatta tukuruk zarar vermez mi diye de cevaplamistim, yanlis hatirlamiyorsam kendisinin mesajiydi :) neyse inanin bu mesaji bulmaya da vaktim yok, size iyi gunler.

Benim ilk mesajımda hocam yapay görüntü sunmaz hocam diyerek mevzuyu anlatıyorum. Devamında da bilmeyebilirsin ama bilgiye açık bir insansın araştır bu mevzuyu diyorum üstünlük tasladığımı düşünmüyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ama bu kişinin bana verdiği yanıt direkt üstünlük taslama ve verilen cevabı değersiz görme. Ben de internet kullanmayı biliyorum, bunlara gerek yok diyerek mesajımı küçümsüyor. Yaşından çok monitör kullandım derken de yine üstten üstten konusmaya devam ediyor. Ayrıca yapay görüntü verir diyerek yanlıs bilgi vermeye devam ediyor. Ondan sonra aynı üslubu ben ona kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Genel herkese konuştum lafım sana değil.

Dediğim gibi sinirlere hakim olmak lazım da işte bazen başaramıyoruz sende bende, beni de biliyorsun o günden gördün adam söylemediğim şeyi söyledin diyor dedi ve ısrarına devam etti.

Ama o kisi ben degilim, ben o Bilal degilim. Kimseyi bilgisizligiyle de kucumsemem zaten, cogunlukla yasi kucuk arkadaslarin forum sayfasinda oldugunu da farkediyorum, mumkun mertebe yazim dilimi buna gore ayarliyorum.

Adam bana HDRyi anlatmis bu arada :)) neyse bilgisi sahibi olmayan kisiler gorup bu linklerden alimtilari belki faydalanirlar. Tukurukle ilgili mesajini bulursam atacagim hatta tukuruk zarar vermez mi diye de cevaplamistim, yanlis hatirlamiyorsam kendisinin mesajiydi :) neyse inanin bu mesaji bulmaya da vaktim yok, size iyi gunler.
HDR bilmediğin icin Bilale anlatır gibi anlattım doğrudur 🙂 HDR yapay doygun renkler sağlar diyorsun gözlerimiz gerçek hayatı olması gerekenden daha doygun kontrastlı parlak görüyorsa gözlerimizde sorun var o zaman diyorsun.
17338.webp

Tükürük olayı bastan sona yalan hic bir zaman tükürükle sil falan demedim. Senle bununla alakalı bir diyalog aramızda geçmedi. Başkasıyla konustugun şeyleri bana yıkmayı bırak artık zaten yalan/yanlıs bilgi veriyorsun bari bunu yapma düşme daha fazla 🙂

HDR bilmediğin icin Bilale anlatır gibi anlattım doğrudur 🙂 HDR yapay doygun renkler sağlar diyorsun gözlerimiz gerçek hayatı olması gerekenden daha doygun kontrastlı parlak görüyorsa gözlerimizde sorun var o zaman diyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Tükürük olayı bastan sona yalan hic bir zaman tükürükle sil falan demedim. Senle bununla alakalı bir diyalog aramızda geçmedi. Başkasıyla konustugun şeyleri bana yıkmayı bırak artık zaten yalan/yanlıs bilgi veriyorsun bari bunu yapma düşme daha fazla 🙂
Git isine, kendi isine bak, bana yeltenme.. Daha israr edersen avukatim karsisinda Bilal olmayasin, rahatsiz oluyorum cunku... yeter yahu.. bana bilgi empoze etmene ihtiyacim yok, neyin ne oldugunu biliyorum diyorum hala ayni mesajlara devam ediyorsun, bu durumda dibe batan sen oluyorsun, herkes duracagi noktayi bilmeli. Tanimadigin kisilerle saygi cercevesinde mesajlasmayi ogren evvela, mesajlarin oyle degerlendirilsin.. Sen yola baslarken ben tamamlamistim. Bilgiye ihtiyaci olanlara anlat, beni ilgilendirmez. Tukuruk konusundaki mesaji her kimle yazistiysak uygun vaktimde bulurum... Farkli kisi olsa dahi geceden bu yana yazdiigin mesajlarinla zaten dikkate alacagim biri olmadigini gosterdin. Daha da yazma bana, sanirim engelli olmana ragmen mesaja yanlislikla tikladigimda mesajlarin aciliyor, haliyle cevap hakkimi kullaniyorum.

Konu burada kapansin, monitorundeki sorunu cozmeye calisan uyenin bilgi ihtiyaci giderilsin.

Git isine, kendi isine bak, bana yeltenme.. Daha israr edersen avukatim karsisinda Bilal olmayasin, rahatsiz oluyorum cunku... yeter yahu.. bana bilgi empoze etmene ihtiyacim yok, neyin ne oldugunu biliyorum diyorum hala ayni mesajlara devam ediyorsun, bu durumda dibe batan sen oluyorsun, herkes duracagi noktayi bilmeli. Tanimadigin kisilerle saygi cercevesinde mesajlasmayi ogren evvela, mesajlarin oyle degerlendirilsin.. Sen yola baslarken ben tamamlamistim. Bilgiye ihtiyaci olanlara anlat, beni ilgilendirmez. Tukuruk konusundaki mesaji her kimle yazistiysak uygun vaktimde bulurum... Farkli kisi olsa dahi geceden bu yana yazdiigin mesajlarinla zaten dikkate alacagim biri olmadigini gosterdin. Daha da yazma bana, sanirim engelli olmana ragmen mesaja yanlislikla tikladigimda mesajlarin aciliyor, haliyle cevap hakkimi kullaniyorum.

Konu burada kapansin, monitorundeki sorunu cozmeye calisan uyenin bilgi ihtiyaci giderilsin.
yanlışlıkla mı tıklıyorsun. Bile isteye bakıyorsun bilader. Sen de çok o moda girme de

yanlışlıkla mı tıklıyorsun. Bile isteye bakıyorsun bilader. Sen de çok o moda girme de
Biraderin degilim ama cevap vereyim evet yanlislkla tikliyorum, yanimda olmadigina gore konusmaya da gerek yok. Mesaji gorunce de cevap hakkimi kullaniyorum...Hesap verecek degilim ya :)

Sen beni tehdit mi ediyorsun avukat falan? Elinden geleni ardına koyma. Raporladım bile engelliymiş hakaretten uyarıyı hakettin bile isteye giriyorsun cevap yazıyorsun bir de

@Loky @Mehmet Yılmaz forumda tehdit var yorum yapmıyorum daha fazla.

Biraderin degilim ama cevap vereyim evet yanlislkla tikliyorum, yanimda olmadigina gore konusmaya da gerek yok. Mesaji gorunce de cevap hakkimi kullaniyorum...Hesap verecek degilim ya :)
Daha da yazma bana, sanirim engelli olmana ragmen mesaja yanlislikla tikladigimda mesajlarin aciliyor, haliyle cevap hakkimi kullaniyorum. böyle bir şey yazıp aciz aciz davranma onu diyorum. Burnun havalarda saçma sapan mesaj atıyorsun onu diyorum. Gülünç olma

Sen beni tehdit mi ediyorsun avukat falan? Elinden geleni ardına koyma. Raporladım bile engelliymiş hakaretten uyarıyı hakettin bile isteye giriyorsun cevap yazıyorsun bir de
Beni rahatsiz ettigini soyluyorum, tehdit degil hakkimi soyluyorum. Kim engelliymis, ben mi? kime hakaret etmisim ki bana gelen mesaj yok. Geceden bu yana senli benli asker arkadasi gibi mesajlarinla, buyuk laflarla kucumsrmeye calisan sensin..

Bak bu mesajini hesaba girmeden gordum ve cevapladim ve hala devam ediyorsun..

Daha da yazma bana, sanirim engelli olmana ragmen mesaja yanlislikla tikladigimda mesajlarin aciliyor, haliyle cevap hakkimi kullaniyorum. böyle bir şey yazıp aciz aciz davranma onu diyorum. Burnun havalarda saçma sapan mesaj atıyorsun onu diyorum. Gülünç olma
Hiç uğraşma tayfun değmez. Daha söylediği şeyle yaptığı şey tutmayan bir insanı ne kadar umursarsın. Ben de engelliyim ve bir daha görmeyeyim.

Geri