Ekran Kartı Şimdi Alınmalı mı?

HriBoula

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
40000
Malum herkes zamlar gelecek falan diyor ben de bi kaç yıldır pc toplamak istiyorum. Şuan maddi durum pek iyi olmadığından (ancak 1 2 ay sonra düzelecek) ekran kartını şimdi alıp geri kalan sistemi 2 ay sonra toplamalı mıyım? Ekran kartı hedefim vatanda sürekli düşen asrock 9070 xt alırsam 6 ay taksitli alacağım o yüzden challenger mı steel legend mı alsam bilemiyorum fiyat farkına da değer mi?

Oyle cok bekledim ki gecen kasimdan beri, hicbir sey alamadim ve hersey giderek artti. 41k'ya galax 5070ti falan kacirdim o derece. Son bir deneme icin kasimi gorecegim. Eger indirim olmazsa 3060ti devam.

Soyleyeceklerim bu kadar.

Oyle cok bekledim ki gecen kasimdan beri, hicbir sey alamadim ve hersey giderek artti. 41k'ya galax 5070ti falan kacirdim o derece. Son bir deneme icin kasimi gorecegim. Eger indirim olmazsa 3060ti devam.

Kasım indirimleri cidden dendiği kadar var mı ya şuana kadar hiç doğru dürüst bir şey göremedim kasım indirimlerinde ya

Malum herkes zamlar gelecek falan diyor ben de bi kaç yıldır pc toplamak istiyorum. Şuan maddi durum pek iyi olmadığından (ancak 1 2 ay sonra düzelecek) ekran kartını şimdi alıp geri kalan sistemi 2 ay sonra toplamalı mıyım? Ekran kartı hedefim vatanda sürekli düşen asrock 9070 xt alırsam 6 ay taksitli alacağım o yüzden challenger mı steel legend mı alsam bilemiyorum fiyat farkına da değer mi?
vatan ındırımını bende kovalıyorum yakalayamadım. kasımdan umutluyum ama bende

Kasım indirimleri cidden dendiği kadar var mı ya şuana kadar hiç doğru dürüst bir şey göremedim kasım indirimlerinde ya

Hocam yine oldu bir seyler bahsettigim gibi 41klara 5070ti galax 2 fanli gordu bu gozler ama iner dedim 39-38'e falan daha fazla hatalarimi yazmak istemiyorum :D :D

anakart ve ekran kartları zam yiyecek. ben yerinizde olsam asla beklemezdim.
bu piyasayı az çok biliyorsam 2-3 youtuber zam videosu çektikten max 2 hafta sonra fiyatlar 2 katına çıkıyor, hiç şaşmaz..

Şimdi almak daha mantıklı yarın her zaman olduğu gibi fiyatlar uçacak :D

Türkiye'de paran varsa alacak yarını düşünmeyeceksin. Bugün her şey yarından daha ucuz.
Bu adamı dinle ve paran varsa al kasımı bekleme derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecen yıl agustosta param da vardı herkes kasımı bekle diyordu bekledim ve pişman oldum. 20k fazla para verdim sisteme. O yüzden şuan paran varsa al geç.

Yarın 22.00'da incehesap indirimleri var istiyorsan onu bekle , onun haricinde kesinlikle bekleme

Geri