18 Olduktan Sonra Neler Yapılır

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,271
Dostlar 18. yaşıma an itibariyle girdim ve banka hesabı vs ne açmalıyım hali hazırda stajlardan uzun zamandır kullanmadığım iş bankası ve hali hazırda kullandığım temassız olmayan ziraat bankası hesabım var en para çok duyduğum için şuan onu açıyorum açmalı mıyım neler yapacağım en ufak fikrim yok bu konuda deneyimi olanlar yardım ederse mutlu olurum iyi forumlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Malum yerlere gidilir
Aman hocam basit bir adamım evliliğe saklıyorum onu şuan daha çok banka konusu önemli kredi kartı muhabbeti tam olarak nedir enpara kredi kartı mıdır vs hiçbir fikrim yok

hacca git

Dostlar 18. yaşıma an itibariyle girdim ve banka hesabı vs ne açmalıyım hali hazırda stajlardan uzun zamandır kullanmadığım iş bankası ve hali hazırda kullandığım temassız olmayan ziraat bankası hesabım var en para çok duyduğum için şuan onu açıyorum açmalı mıyım neler yapacağım en ufak fikrim yok bu konuda deneyimi olanlar yardım ederse mutlu olurum iyi forumlar
ehliyete yazıl imkanın varsa.

ehliyete yazıl imkanın varsa.
Yazılacağım zaten de onu biraz bekletiyorum para yok şuan işe başlayacağım ordan biriktirmeler ile maaşın neredeyse tamamı üniversite için biriktirmeye gidecek euro yapıp değer kaybetmeden biriktireceğim bir kısmını kendime ayırıp onun ile biriktirirsem geri kalanını aile destek çıkarsa direkt araba ya yazılıp daha sonra motor ehliyeti alıp yurtdışı için global ehliyeti de alıp yurtdışında kuryelik yapmayı düşünüyorum çıktığımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri