Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Aynen öyle aynı durum olur ATK uygulamasına girersen çok yüksek ihtimal çalışacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak neyle neyin arasındaki farkı sordun onu anlayamadım
GameSir Cyclone 2, Mojhon Storm ve Leadjoy Xeno Plus arasında ki farklar

Bugün VGN Dragonfly Y2 Master+ fare geldi. Taktığımda Havit KB904L klavyeyi, VGN Neon 75 He manyetik klavye olarak algıladı. Hatta Havit'in sürücüsünde olmayan Hz ayarlarını gördüm. Klavye 4K Hz çalışıyormuş, 8K Hz alıp ayarları sıfırladım. Sonra Havit'e geçip tuş ayarı yaptım. Gerçi Hz oranını nasıl bakıyoruz bilmiyorum. Ama bir ara VGN uygulamasından da kurcalayacağım.

Bu arada tuş dizilimi aynı değil, ama büyük ihtimalle anakart gibi neyse artık o benzer. Tekrar baktım Havit klavye uygulamasına geçince klavye kendini tekrar 4K çekmiş gibi duruyor. Neyse bir ara 8K Hz çalışıp çalışmadığını denerim.

Alıntıyı görüntüle

Çinliler keşke bu konuda ortak sürücü falan yapsalar, birbirlerini destekleseler aslında yazılımlar çok daha gelişir gibi geliyor.
keşke öyle olsa her birine uygulama indirmek can sıkıyo zaten hocam fark ettiysen bu tür markalar Hubları tasarım işlev olarakta zaten aynılar

1787234760328.webp

bazıları birbirine entegre yapıyor o da güzel oluyor mesela RGB yönetimi için signal rgb kullanıyordum 8.8 lianli ekran aldığımda L-connect3 indirdim adamlar uygulama içine Open RGB entegre etmiş artık böyle kullanıyorum tek uygulama rahat

1787234919621.webp

Kp40 iade ettim kabul ederlerse bunu alacağım joystick sapıtıyordu birde dpad kullanamıyordum sizce değermi? Yoksa beklemelimiyim

Bugün VGN Dragonfly Y2 Master+ fare geldi. Taktığımda Havit KB904L klavyeyi, VGN Neon 75 He manyetik klavye olarak algıladı. Hatta Havit'in sürücüsünde olmayan Hz ayarlarını gördüm. Klavye 4K Hz çalışıyormuş, 8K Hz alıp ayarları sıfırladım. Sonra Havit'e geçip tuş ayarı yaptım. Gerçi Hz oranını nasıl bakıyoruz bilmiyorum. Ama bir ara VGN uygulamasından da kurcalayacağım.

Bu arada tuş dizilimi aynı değil, ama büyük ihtimalle anakart gibi neyse artık o benzer. Tekrar baktım Havit klavye uygulamasına geçince klavye kendini tekrar 4K çekmiş gibi duruyor. Neyse bir ara 8K Hz çalışıp çalışmadığını denerim.

Alıntıyı görüntüle

Çinliler keşke bu konuda ortak sürücü falan yapsalar, birbirlerini destekleseler aslında yazılımlar çok daha gelişir gibi geliyor.
Piyasada ki çoğu ürün fason olduğundan farklı uygulamalarda çok rahat çalışıyor adam sadece marka basıp geçiyor

Kp40 iade ettim kabul ederlerse bunu alacağım joystick sapıtıyordu birde dpad kullanamıyordum sizce değermi? Yoksa beklemelimiyim
KP40 yerine alınabilir bence çok daha dolu bir gamepad Gamepower Asura tek eksisi KP40 gibi analog direnci ayarlanmıyor bir de sanırsam optik mekanik KP40 ama Asura'nın optik olmaması çok sorun değil normal mekanik switchlerde fazlasıyla iş görür

Piyasada ki çoğu ürün fason olduğundan farklı uygulamalarda çok rahat çalışıyor adam sadece marka basıp geçiyor

KP40 yerine alınabilir bence çok daha dolu bir gamepad Gamepower Asura tek eksisi KP40 gibi analog direnci ayarlanmıyor bir de sanırsam optik mekanik KP40 ama Asura'nın optik olmaması çok sorun değil normal mekanik switchlerde fazlasıyla iş görür
Gamepower Force ile 170 saat crimson desert devirdim tatmin etmişti Asura da üzmiceni düşünüyorum Konu için Teşekkürler

GameSir Cyclone 2, Mojhon Storm ve Leadjoy Xeno Plus arasında ki farklar
İmkanın varsa Leadjoy Xeno Plus çok iyi aşırı kaliteli stickler kullanıyor yazılım tarafıda güzel yurt dışında bu aralar popüler ve revaçta olan bir firma vaktim olsa Wraith'e gelişini belirtecek bir gönderi yazardımda müsait değildim Leadjoy gelirken ondan yazmak istemedim ama Leadjoy Xeno Plus almak benim ilk tercihim olurdu bunun haricinde boyut olarak bazılarının takıntıları var o yüzden en büyük boy üç model arasında GameSir Cyclone 2 olması lazım boyut önemliyse Cyclone 2 tercih edebilirsin bütçe takıntın varsa da Mojhon Storm alabilirsin. Üstüne aklıma gelmişken söyleyeyim Leadjoy Xeno Plus'ın PS desteğide var tabii PS4 için alıcaksan mantıklı PS5 için dualsense oyun deneyimi için hala daha iyi ama PS5'te de çalışıyor sanırsam PS4'te çalıştığını biliyorum şahsen alıcak olsam sıralamam şöyle olurdu

1- Leadjoy Xeno Plus
2- Mojhon Storm
3- GameSir Cyclone 2

Bugun elime ulaştı kablolu bir şekilde takıldığında AXE pro olarak tanıyor

1787407080992.webp

1787407285460.webp
1787407300307.webp

1787407352311.webp

1787408373943.webp

1787407760238.webp
1787407778427.webp

1787408061397.webp

Son düzenleme:
jack girişini kaldırmışlar mı hocam alt taraftaki makro tuşlarının ortasında bulunuyordu
Fotoğrafta da var aslında ama açıklamada belirtilmemiş jack olduğu

Gerçi şimdi baktım da Atk Battle Axe Pro kendi sitesinde bile jack girişi var ama açıklamada belirtilmemiş fotoğraflarda gözüküyor sadece jack girişimizde var diye sunmamışlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Juix
  • Beğen
Reaksiyonlar: Juix
Fotoğrafta da var aslında ama açıklamada belirtilmemiş jack olduğu

Gerçi şimdi baktım da Atk Battle Axe Pro kendi sitesinde bile jack girişi var ama açıklamada belirtilmemiş fotoğraflarda gözüküyor sadece jack girişimizde var diye sunmamışlar
Aynen bende o yüzden sordum sanırım bu modelde yok kapalı gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,189
Üyeler
202,217
Son üye
nwxo43
Geri