drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,267
Thunderobot G80 TS den geçilir mi hocamŞöyle bir harici sitelerde kupon var mı diye bakayım dedim. Şu tarz bir gamepad de çıkarmışlar galiba. Galiba yeni anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada HB %3 indirimi ve galiba ürüne özel ₺50 kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta Idefix üzerinde Troy kart kuponu ile (₺2274) veya Türk Telekom müşterilerine özel bu ay verilen ₺300 Idefix kuponu ile ₺2174 alabilirsiniz.
![]()
GamePower Asura Kablosuz Beyaz RGB TMR Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli)
GamePower Asura Kablosuz Beyaz RGB TMR Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm PC Joystick / Gamepad Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Alıntıyı görüntüle
Almayı düşünen varsa Idefix olayını değerlendirsin, geçenlerde bunları ₺500 kupon ile ₺1600 gelen alüminyum klavyelerini paylaştım, ertesi gün fiyatı ₺3000 çıkarmışlar. Kupon kalkınca da ₺2600 çekmişler.
İncehesap ürünü Trendyol vb. öne çıksın diye lansman fiyatı yapıp satsa da, ürün bir değer kazanınca indirimlerde bayağı eli kapalı bir firma.
Ayrıca bu kupon olayını diğer Gamepower ürünlerinde de yapabilirsiniz. Kod ile ₺1500 gamepadi ₺1200 alabilirsiniz.
PC Joystick / Gamepad Aksesuarları ve Fiyatları
PC Joystick / Gamepad Aksesuarları kategorisindeki birbirinden farklı ürünleri idefix kalitesiyle anında satın alın! Geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlar idefix'te.www.idefix.com