Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Şöyle bir harici sitelerde kupon var mı diye bakayım dedim. Şu tarz bir gamepad de çıkarmışlar galiba. Galiba yeni anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada HB %3 indirimi ve galiba ürüne özel ₺50 kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Hatta Idefix üzerinde Troy kart kuponu ile (₺2274) veya Türk Telekom müşterilerine özel bu ay verilen ₺300 Idefix kuponu ile ₺2174 alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Almayı düşünen varsa Idefix olayını değerlendirsin, geçenlerde bunları ₺500 kupon ile ₺1600 gelen alüminyum klavyelerini paylaştım, ertesi gün fiyatı ₺3000 çıkarmışlar. Kupon kalkınca da ₺2600 çekmişler.

İncehesap ürünü Trendyol vb. öne çıksın diye lansman fiyatı yapıp satsa da, ürün bir değer kazanınca indirimlerde bayağı eli kapalı bir firma.

Ayrıca bu kupon olayını diğer Gamepower ürünlerinde de yapabilirsiniz. Kod ile ₺1500 gamepadi ₺1200 alabilirsiniz.
Thunderobot G80 TS den geçilir mi hocam :D

Ben gamepadlerden o kadar anlamıyorum da, özelliklerine baktım gerek yok. Bir sorununuz yoksa almayın. Dock falan için istiyorsanız ₺2100 iyi aslında, dock çünkü gerçekten bayağı rahatlık sağlıyor.

Gamepowere bu kadar para bağlanmaz bir klavyesini aldım incehesap sağolsun 2 hafta sonra elime ulaştı ürün geldi tuşlar oyun oynarken takılı kalıyor ışıkları açınca klavyede cw ortaya çıkıyor enteresan bir şey yoruldum uğraşmaktan

Ben gamepadlerden o kadar anlamıyorum da, özelliklerine baktım gerek yok. Bir sorununuz yoksa almayın. Dock falan için istiyorsanız ₺2100 iyi aslında, dock çünkü gerçekten bayağı rahatlık sağlıyor.
hocam bende ki hobi ya deneyimlemek maksat :D g80TS i satışa koydum da arayan soran yok sarı sitede bilen az sanırım

Gamepowere bu kadar para bağlanmaz bir klavyesini aldım incehesap sağolsun 2 hafta sonra elime ulaştı ürün geldi tuşlar oyun oynarken takılı kalıyor ışıkları açınca klavyede cw ortaya çıkıyor enteresan bir şey yoruldum uğraşmaktan
Klavye neyse de gamepad tarafında galiba üretim biraz farklı ya. Klavyeye göre biraz daha kaliteli gibi, indirimlerle falan alınabilir. Klavyeyi çünkü yıllardır ürettiriyorlar ve halen iyi üreticiyi bulmaya uğraşmıyorlar. Tasarımları Rampage, Gamepower hatta Claws, Hawk gibi sonradan dahil olanlar falan benziyor.

hocam bende ki hobi ya deneyimlemek maksat :D g80TS i satışa koydum da arayan soran yok sarı sitede bilen az sanırım
Param var ve sonra satabiliyorum diyorsan alın o halde. Docklu falan olduğundan hızlı da satar gibi bu ürün.

Yalan yok ben de çok harcamadan ürün denemeyi seviyorum. Hatta firmalar övgü dayatması olmadan ürün yollasa hayır demezdim.

Şöyle bir harici sitelerde kupon var mı diye bakayım dedim. Şu tarz bir gamepad de çıkarmışlar galiba. Galiba yeni anlamadım.

Bu arada HB %3 indirimi ve galiba ürüne özel ₺50 kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Hatta Idefix üzerinde Troy kart kuponu ile (₺2274) veya Türk Telekom müşterilerine özel bu ay verilen ₺300 Idefix kuponu ile ₺2174 alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Almayı düşünen varsa Idefix olayını değerlendirsin, geçenlerde bunları ₺500 kupon ile ₺1600 gelen alüminyum klavyelerini paylaştım, ertesi gün fiyatı ₺3000 çıkarmışlar. Kupon kalkınca da ₺2600 çekmişler.

İncehesap ürünü Trendyol vb. öne çıksın diye lansman fiyatı yapıp satsa da, ürün bir değer kazanınca indirimlerde bayağı eli kapalı bir firma.

Ayrıca bu kupon olayını diğer Gamepower ürünlerinde de yapabilirsiniz. Kod ile ₺1500 gamepadi ₺1200 alabilirsiniz.
1787173768186.webp
sipariş verdik bakalım nasıldır bende fiyat artıcağını düşünüyorum force gibi

4kya kadar çıkabilirim hocam ne önerirsiniz
GameSir Cyclone 2, Mojhon Storm veya Leadjoy Xeno Plus alabilirsin

Bana kalırsa gerek yok ben geçmezdim

Ürün Gamepower üretimi bir ürün değil ürün fason ürün Aolion K20 modeli zamanında Türkiye'de ATK Battle Axe Pro adı altında çokca satıldı ve beğenildi o yüzden gamepad için alınmaz yorumunuzu doğru bulmuyorum

Millet deneyim için üstüne para koyar yükselir sen pahalıyı satıp ucuza geçiyorsun ama olsun bunu da deneyimle bakalım sevecek misin :D

Son düzenleme:

Ürün Gamepower üretimi bir ürün değil ürün fason ürün Aolion K20 modeli zamanında Türkiye'de ATK Battle Axe Pro adı altında çokca satıldı ve beğenildi o yüzden gamepad için alınmaz yorumunuzu doğru bulmuyorum

Millet deneyim için üstüne para koyar yükselir sen pahalıyı satıp ucuza geçiyorsun ama olsun bunu da deneyimle bakalım sevecek misin :D
Aralarında ki en büyük fark nedir peki hocam

Bence artırmazlar ya, fiyat yükseldikçe Gamepower'ı seçenek olmaktan çıkaracak çok rakipleri var.
bilemiyorum hocam bakıcaz 2174 tl iyi fiyat ilerde belki bu fiyata da bulunmaya bilir diye söyledim ATK Battle Axe Pro veya dengi alcaktım iyi denk geldi .

kulaklıkta olan mevzu Havit H2015 pro kullanıyorum ama ATK HUB da ATK N9 pro olarak görünüyo acaba aynı durum Gamepad içinde oluyor mu denicem :ROFLMAO:

Son düzenleme:
bilemiyorum hocam bakıcaz 2174 tl iyi fiyat ilerde belki bu fiyata da bulunmaya bilir diye söyledim ATK Battle Axe Pro veya dengi alcaktım iyi denk geldi .

kulaklıkta olan mevzu Havit H2015 pro kullanıyorum ama ATK HUB da ATK N9 pro olarak görünüyo acaba aynı durum Gamepad içinde oluyor mu denicem :ROFLMAO:
Aynen öyle aynı durum olur ATK uygulamasına girersen çok yüksek ihtimal çalışacaktır.

Aralarında ki en büyük fark nedir peki hocam
Tam olarak neyle neyin arasındaki farkı sordun onu anlayamadım

Bugün VGN Dragonfly Y2 Master+ fare geldi. Taktığımda Havit KB904L klavyeyi, VGN Neon 75 He manyetik klavye olarak algıladı. Hatta Havit'in sürücüsünde olmayan Hz ayarlarını gördüm. Klavye 4K Hz çalışıyormuş, 8K Hz alıp ayarları sıfırladım. Sonra Havit'e geçip tuş ayarı yaptım. Gerçi Hz oranını nasıl bakıyoruz bilmiyorum. Ama bir ara VGN uygulamasından da kurcalayacağım.

Bu arada tuş dizilimi aynı değil, ama büyük ihtimalle anakart gibi neyse artık o benzer. Tekrar baktım Havit klavye uygulamasına geçince klavye kendini tekrar 4K çekmiş gibi duruyor. Neyse bir ara 8K Hz çalışıp çalışmadığını denerim.

2026-08-20_16-48.webp

Çinliler keşke bu konuda ortak sürücü falan yapsalar, birbirlerini destekleseler aslında yazılımlar çok daha gelişir gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,956
Üyeler
202,752
Son üye
Themachina
Geri