Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,702
1787141617601.webp

Birçoğunuzun ATK Battle Axe Pro olarak bildiği, asıl orijinal ismi Aolion K20 olan kontrolcüyü bu sefer Gamepower, Türkiye'ye Asura modeli olarak getirmiş. Fiyatı da gayet uygun 2.499 TL olarak İncehesap'ta ve pazaryerlerinde satılıyor. Gamepad arayanlar beklemek istemeyenler bu fiyata alınabilir. Çıkışa özel belki indirim yaparlar daha önce Gamepower Force için indirim yapmışlardı bekleyebilirsiniz.

Özellikler:

- TMR analoglar
- 1000 Hz polling rate
- Mikro switch mekanik ana tuşlar
- 3 kademili hall effect tetikler
- Değiştirilebilir D-Pad ve analog çubukları
- Çıkarılabilir arka tuşlar
- 8 yönlü jiroskop
- Kablolu, 2.4 GHz dongle ve bluetooth bağlantı ( PC / Nintendo Switch / iOS / Android )
- 2 adet asimetrik titreşim motoru
- 1000 mAh batarya

Kutu İçeriği:
- Kontrolcü
- Şarj ünitesi
- Şarj kablosu
- 2.4 GHz USB dongle
- Taşıma çantası
- 2 adet ekstra analog çubuğu
- 1 adet 4 yönlü D-Pad
- Sticker

1787141598904.webp

Güzel görünüyor da şu kaplamaları yapmasalar olmaz di mi? Çocuk oyuncagına çeviriyor gamepadı. Neyse beitong kp20 kaptık 1000 liraya devam.

indirimdeyken 2200e kp40 almıştım ama 300 lira farka değer gibi bu. teknik özellikleri arasındaki fark az ama stant ve çanta zaten 300ü geçer. şuan 3000e kp40 almak yerine bu daha mantıklı. tabi gecikme ölü bölgesi ne kadar bilmiyorum daha yeni çıktı testleri de pek yok

indirimdeyken 2200e kp40 almıştım ama 300 lira farka değer gibi bu. teknik özellikleri arasındaki fark az ama stant ve çanta zaten 300ü geçer. şuan 3000e kp40 almak yerine bu daha mantıklı. tabi gecikme ölü bölgesi ne kadar bilmiyorum daha yeni çıktı testleri de pek yok
Ürün Aolion K20 ve ATK Battle Axe Pro'nun aynısı testlerine bakabilirsin bu şekilde.

2500'e alınacak bir model midir gamepower force almıştım arkadaş kaptı onu benden şahsen bunu beğendim hoş duruyor shooting oyunlar oynamıyorum gamepad ile sadece araba sürüyorum hikayeli oyunlar oynuyorum

2500'e alınacak bir model midir gamepower force almıştım arkadaş kaptı onu benden şahsen bunu beğendim hoş duruyor shooting oyunlar oynamıyorum gamepad ile sadece araba sürüyorum hikayeli oyunlar oynuyorum
araç oyunları oynuyorsan tetik kısa olmasın ona dikkat et gamepower force var birde dualsense dualsense ile çok daha iyi oluyor araç oyunları gaz aralığı vs

araç oyunları oynuyorsan tetik kısa olmasın ona dikkat et gamepower force var birde dualsense dualsense ile çok daha iyi oluyor araç oyunları gaz aralığı vs
O zaman max 4k civarı ne alabilirim @Diavelin hocam duayen sizsiniz biraz da görseli güzel olan 4k ya gıcır bir makine ne var

2500 için Gamepower Asura içerik olarak güzel bir gamepad ama yeni çıktığından kampanyaya girme ihtimali var dilerseniz aceleniz yoksa bekleyin

2500 için Gamepower Asura içerik olarak güzel bir gamepad ama yeni çıktığından kampanyaya girme ihtimali var dilerseniz aceleniz yoksa bekleyin
4kya kadar çıkabilirim hocam ne önerirsiniz

Alıntıyı görüntüle

Birçoğunuzun ATK Battle Axe Pro olarak bildiği, asıl orijinal ismi Aolion K20 olan kontrolcüyü bu sefer Gamepower, Türkiye'ye Asura modeli olarak getirmiş. Fiyatı da gayet uygun 2.499 TL olarak İncehesap'ta ve pazaryerlerinde satılıyor. Gamepad arayanlar beklemek istemeyenler bu fiyata alınabilir. Çıkışa özel belki indirim yaparlar daha önce Gamepower Force için indirim yapmışlardı bekleyebilirsiniz.

Özellikler:

- TMR analoglar
- 1000 Hz polling rate
- Mikro switch mekanik ana tuşlar
- 3 kademili hall effect tetikler
- Değiştirilebilir D-Pad ve analog çubukları
- Çıkarılabilir arka tuşlar
- 8 yönlü jiroskop
- Kablolu, 2.4 GHz dongle ve bluetooth bağlantı ( PC / Nintendo Switch / iOS / Android )
- 2 adet asimetrik titreşim motoru
- 1000 mAh batarya

Kutu İçeriği:
- Kontrolcü
- Şarj ünitesi
- Şarj kablosu
- 2.4 GHz USB dongle
- Taşıma çantası
- 2 adet ekstra analog çubuğu
- 1 adet 4 yönlü D-Pad
- Sticker

Alıntıyı görüntüle
Thunderobot G80 TS den geçilir mi hocam :D

Şöyle bir harici sitelerde kupon var mı diye bakayım dedim. Şu tarz bir gamepad de çıkarmışlar galiba. Galiba yeni anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada HB %3 indirimi ve galiba ürüne özel ₺50 kupon veriyor daha uyguna alabilirsiniz.

2026-08-19_21-02_1.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta Idefix üzerinde Troy kart kuponu ile (₺2274) veya Türk Telekom müşterilerine özel bu ay verilen ₺300 Idefix kuponu ile ₺2174 alabilirsiniz.

2026-08-19_21-04.webp

Almayı düşünen varsa Idefix olayını değerlendirsin, geçenlerde bunları ₺500 kupon ile ₺1600 gelen alüminyum klavyelerini paylaştım, ertesi gün fiyatı ₺3000 çıkarmışlar. Kupon kalkınca da ₺2600 çekmişler.

İncehesap ürünü Trendyol vb. öne çıksın diye lansman fiyatı yapıp satsa da, ürün bir değer kazanınca indirimlerde bayağı eli kapalı bir firma.

Ayrıca bu kupon olayını diğer Gamepower ürünlerinde de yapabilirsiniz. Kod ile ₺1500 gamepadi ₺1200 alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,166
Üyeler
202,808
Son üye
efedemirfb
Geri