❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 36.702₺

1000040278.webp

Beyler sıkmadı mı kart hergün aynı fiyatta zaten indirim değil ki bu

Konu sahibi adına özür dilerim sana sormadan açmış konuyu
Konu açarken bile dev gibi yazıyor aynı konudan olabilir açarken dikkat et diye. Bana sorması lazım değil forum kuralı. 10. Konu falan 2 haftadır

9070xt başka hangi sitede var? Dün görmemiş insanlar olabilir. İndirimden biri bile faydalansa iyidir. Bu boş lafları neden?
Yeni konu acmaya gerek var mı sürekli eski konuyu uplar gecersin. Gerci kime ne anlatiyorum bildiginiz gibi takılın

Yeni konu acmaya gerek var mı sürekli eski konuyu uplar gecersin. Gerci kime ne anlatiyorum bildiginiz gibi takılın
İndirim gece başlıyor 2-3 saat sonra bitiyor. Başlık "İndirim bitti" ye dönüyor. Ne boş beleş insanlarsanız, bi bitmediniz. İnsanların indirimden faydalanması bu kadar zoruna gider mi bi insanın. Meşgul etme başlığı, yararlı bilgi vereceksen ver, daha da meşgul etme.

30 binden almadık 36 binden almayız.
#chatgptboykot #geminiboykot

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: luse
İndirim gece başlıyor 2-3 saat sonra bitiyor. Başlık "İndirim bitti" ye dönüyor. Ne boş beleş insanlarsanız, bi bitmediniz. İnsanların indirimden faydalanması bu kadar zoruna gider mi bi insanın. Meşgul etme başlığı, yararlı bilgi vereceksen ver, daha da meşgul etme.
Ya sen ne anlatıyorsun gece gece sınav mısın ya. Kendim kapatıyorum stogu ondan millet almasın diye ugrasıyorum kral al satcıyım ekmegime golge dusmesin. Zoruma gideb bisey yok kac gündür her gün 2 ser 3 er konu acılıyor aynı karta zaten hergün aynı fiyatta artık normalleşti fiyatı yeni konu acmaya gerek yok ondan bahsediyorum. Sen millete çatıp heyecan arama pesindesin gece gece.

Geri