Linç yemedin dostum, kendini bilmez biri geldi yazdı. Devam kardeşim, engelle geçhacı 4 gündür açılıyo konu ben niye linç yedim ya
Çok boş adamsın vesselam.Ya sen ne anlatıyorsun gece gece sınav mısın ya. Kendim kapatıyorum stogu ondan millet almasın diye ugrasıyorum kral al satcıyım ekmegime golge dusmesin. Zoruma gideb bisey yok kac gündür her gün 2 ser 3 er konu acılıyor aynı karta zaten hergün aynı fiyatta artık normalleşti fiyatı yeni konu acmaya gerek yok ondan bahsediyorum. Sen millete çatıp heyecan arama pesindesin gece gece.
Peşin alacaksan garantili 2nci el kovalamak daha iyi28e 5aylik nasi
indirim bitti yazan konuya tekrar stok geldi yazıyorsun en üste çıkıyor. konu sahibi de indirim bittiyi indirime çekiyorİndirim gece başlıyor 2-3 saat sonra bitiyor. Başlık "İndirim bitti" ye dönüyor. Ne boş beleş insanlarsanız, bi bitmediniz. İnsanların indirimden faydalanması bu kadar zoruna gider mi bi insanın. Meşgul etme başlığı, yararlı bilgi vereceksen ver, daha da meşgul etme.
Biraz mantıklı olun lütfen konu sahibi olsamda indirim bittiyi tekrar indirim olarak işaretlemektense yeni konu açar geçerim kim uğraşacak onunlaindirim bitti yazan konuya tekrar stok geldi yazıyorsun en üste çıkıyor. konu sahibi de indirim bittiyi indirime çekiyor
Gece gece tabiri caizse anırdım ya.