Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 36.702₺

hacı 4 gündür açılıyo konu ben niye linç yedim ya
Linç yemedin dostum, kendini bilmez biri geldi yazdı. Devam kardeşim, engelle geç
Ya sen ne anlatıyorsun gece gece sınav mısın ya. Kendim kapatıyorum stogu ondan millet almasın diye ugrasıyorum kral al satcıyım ekmegime golge dusmesin. Zoruma gideb bisey yok kac gündür her gün 2 ser 3 er konu acılıyor aynı karta zaten hergün aynı fiyatta artık normalleşti fiyatı yeni konu acmaya gerek yok ondan bahsediyorum. Sen millete çatıp heyecan arama pesindesin gece gece.
Çok boş adamsın vesselam.

İndirim gece başlıyor 2-3 saat sonra bitiyor. Başlık "İndirim bitti" ye dönüyor. Ne boş beleş insanlarsanız, bi bitmediniz. İnsanların indirimden faydalanması bu kadar zoruna gider mi bi insanın. Meşgul etme başlığı, yararlı bilgi vereceksen ver, daha da meşgul etme.
indirim bitti yazan konuya tekrar stok geldi yazıyorsun en üste çıkıyor. konu sahibi de indirim bittiyi indirime çekiyor

indirim bitti yazan konuya tekrar stok geldi yazıyorsun en üste çıkıyor. konu sahibi de indirim bittiyi indirime çekiyor
Biraz mantıklı olun lütfen konu sahibi olsamda indirim bittiyi tekrar indirim olarak işaretlemektense yeni konu açar geçerim kim uğraşacak onunla :p
Şakası bir yana tamam günlerdir aynı ürüne konu açılıyor ama bencede rahatsız edecek bir yanı yok yeni konu açılmasının, kızan arkadaş olayı kendi açısından görüyor kemik tayfa zaten hakim ama sıcak fırsatlara ilk defa bakan yada bir süre girmeyip yeni bakan biri faydalansa yine güzel bir durum forum adına . Son olarak ana konu etiketi alabilir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,926
Üyeler
202,432
Son üye
EminY
Geri