senin yerinde olsaydım önceliğim ram olurdu psu bir süre daha götürecektirBeyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi
Lamborginim var motorun yağınimj degistireyim yoksa arabaya egzoz mu takiyimmigibi bisi buBeyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi
O seride sağlam bir psu vardı o modeli ise değişmene gerek yok.Beyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi
Sen önce işlemcini değiştir 9070xt gibi bir de ram eksik o daha kötü senin yapman gerekenler şunlar
7800x3d işlemci
850w psu
32 gb ram
Sistemin şu anda büyük darboğaz’da
Sağlam bir PSU al sistemin kanı damarı PSU dur sağlam bir PSU ya emanet et her ihtimale karşı sonra üzülürsünüz.Beyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi
Bence psuyu al kanka ucuz hemde kafan rahat olur ilk adım bilesenler güvende olsunBeyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi