Psu Mu Ram mi Geliştirmeliyim

morgendex

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi

endişne ediyorsan öncelik psu olurdu mov diye özellik yok sanırım o güzel karta bende korkarım tabi :D ben olsam ilk olan psu olan alırdım ilerde ram alırdım kafam rahat olurdu

Beyler 9070xt 5 7500f im var hazır sistem almıştım şimdi güç kaynağım segotep 750w bronze ve beni biraz korkutuyo ramimde 16gb sizce bi 16gb daha ram mi alayım yoksa güç kaynagını adam gibi bitane ile değiştireyimmi
senin yerinde olsaydım önceliğim ram olurdu psu bir süre daha götürecektir

Lm
Lamborginim var motorun yağınimj degistireyim yoksa arabaya egzoz mu takiyimmigibi bisi bu

Sen önce işlemcini değiştir 9070xt gibi bir de ram eksik o daha kötü senin yapman gerekenler şunlar
7800x3d işlemci
850w psu
32 gb ram
Sistemin şu anda büyük darboğaz’da

O seride sağlam bir psu vardı o modeli ise değişmene gerek yok.

Sen önce işlemcini değiştir 9070xt gibi bir de ram eksik o daha kötü senin yapman gerekenler şunlar
7800x3d işlemci
850w psu
32 gb ram
Sistemin şu anda büyük darboğaz’da
:D Abartışa bakar mısın 7500f eğer 1080p kullanıyorsa fps oyunlarında %10-15, fps dışı oyunları ultraya çekerse neredeyse sıfır darboğaz yaşatır önceliğin işlemci olduğunu düşünmen komik (2k'da zaten sorun yok sistem gıcır gıcır çalışır)

Sağlam bir PSU al sistemin kanı damarı PSU dur sağlam bir PSU ya emanet et her ihtimale karşı sonra üzülürsünüz.

PSU kaliteliyse kalabilir , bende FPS Hyper 700w var , 9070xt ve 7800x3d ile sorunsuz kullanıyorum,
Ama sağlam bir PSU önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence önceliğin işlemci olsun , 1080P'de darboğaz yersin muhtemelen (ben yaşadım)

Bence psuyu al kanka ucuz hemde kafan rahat olur ilk adım bilesenler güvende olsun

Ram al ram zam dalgası falan olur daha hayal olurr. Psulardan korkmayın artık bi çoğu belirli standartlarda üretiliyor en kötü 2 sene götürür zaten o psu seni. Psu dedigin 5 bin liralık mevzu bulursun bi yerden 6 taksit alırsın

Psu kampanyaları sık sık denk geliyor, iyi bir markanın 750w psu'su yeterli, 850w denk gelirse onu da alabilirsiniz, geleceğe yönelik 1000w falan alın diyenleri umursamayın, hele işlemcini değiştir diyenler tamamen bilgiden uzak yorum yapıyor, 1080p'de neyin darbogazı olacakmış bu işlemci cs'de 500-600 fps veriyor, daha ne verecek 2000 fps mi? Ram konusuna gelince raminizin marka modelini denk getirirsiniz de parti numarasını da aynı denk getirebilirseniz süper olur, bazen farklı partilerde farklı bellekler kullanılabiliyor, pc'yi hangi siteden topladiysanız 2.ram'i de o siteden almanızı öneririm, bence psu daha öncelikli, yeni psu'yu takıp eskisini sarı siteden satarsanız max 3-4bin maliyeti olur diye düşünüyorum ama ram stoklarda her zaman bulunmayan bir ram ise ona öncelik de verebilirsiniz.

Geri