k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,038
Gittikçe düşüyor fiyatı. Daha da düşse de alsam
Vatanda 14 e düştükten sonra sarmadıGittikçe düşüyor fiyatı. Daha da düşse de alsam
Bu arada ürünü kollanıyorum sorusu olan varsa yardımcı olurumVatanda 14 e düştükten sonra sarmadı
Asiri gunes alan ve pencereli odalarda ekranin karanlik kaldigi soyleniyor (ikinci kursun)bunun siyahlar mor mu (ilk kurşun)
gün içinde de keyifli 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir yanıklık veya ısınma problemi oluşmadı. Abartılan bir şey.200nit Düşük parlaklık ve mat kaplama sadece akşam ve gece kullanacak olanlar için ideal led yanığı olmaması içinde günde en fazla 3-4 saat kullanabilirsin. Sırf yanmasın diye arkasına fan koyanları gördüm.
aga ilk kez oled kullanacaksan alınır çok keyifli oluyor. Millet vakkosu olmuş atacak kurşun arıyor.Asiri gunes alan ve pencereli odalarda ekranin karanlik kaldigi soyleniyor (ikinci kursun)
Saka saka arkadaslar 32 inch samsung IPS modelden gecilir mi?
sadece 32den 27 ekrana gecince alisabilir miyim diye dusundumgün içinde de keyifli 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir yanıklık veya ısınma problemi oluşmadı. Abartılan bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aga ilk kez oled kullanacaksan alınır çok keyifli oluyor. Millet vakkosu olmuş atacak kurşun arıyor.
nit olayı cok abartılıyor bence. Güncel kullanıyorum sabah 50 üzerinden 30-25 parlaklıkta kullanıyorum aksam 15-20.200nit Düşük parlaklık ve mat kaplama sadece akşam ve gece kullanacak olanlar için ideal led yanığı olmaması içinde günde en fazla 3-4 saat kullanabilirsin. Sırf yanmasın diye arkasına fan koyanları gördüm.
Bence de öyle. Çok aydınlıkta bir tık düşük kalıyor bu arada ama çok aydınlık bir ortam değilse gayet yetiyor. Benim odam Güneş çok vuruyor, gece perdem var onu kapatınca rahat görüyorum monitörde.nit olayı cok abartılıyor bence. Güncel kullanıyorum sabah 50 üzerinden 30-25 parlaklıkta kullanıyorum aksam 15-20.
Diğer butun monitörlerimde öyle genelde %40-50 seviyesinde kullanıyorum %100 kullananların gözler kurşun gecirmez herhalde