🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,038
Kalkanları hazırlayın beyler -Bu arada HB 900 lira fazla ama Axese 9 taksit veriyor MM 3 taksit işi biraz kelek.

Son düzenleme:
200nit Düşük parlaklık ve mat kaplama sadece akşam ve gece kullanacak olanlar için ideal led yanığı olmaması içinde günde en fazla 3-4 saat kullanabilirsin. Sırf yanmasın diye arkasına fan koyanları gördüm.

yurtdışı indirimsiz fiyatına yaklaşmış diyebilirmiyiz. buna şükreder olduk. Artık firmaların fiyatları beraber belirlediklerini, normal bir serbest piyasadaki gibi rekabet etmedikleri konuşulsa keşke bir yerlerde. tv fiyatı x2, monitör fiyatı x1.5, gofret fiyatı bilene x3 bu ülkede. Daha geçen gıda dedektifi paylaştı; Almanya da ülker gofret buranın 3'te bir fiyatına satılıyor. devletimiz sağolsun ne kadar pahalı olursa o kadar vergi alırım kafasında, birşeye müdahele ettiği yok. Konudan biraz çıktım k.bakmayın beyler. 2 yıldır 20k üstüne sattıkları ürünü millet yurtdışında indirimle 13k lara alıyordu. Şimdi yavaş yavaş indiriyorlar ama yine o fiyatları göremeyiz.

200nit Düşük parlaklık ve mat kaplama sadece akşam ve gece kullanacak olanlar için ideal led yanığı olmaması içinde günde en fazla 3-4 saat kullanabilirsin. Sırf yanmasın diye arkasına fan koyanları gördüm.
gün içinde de keyifli 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir yanıklık veya ısınma problemi oluşmadı. Abartılan bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asiri gunes alan ve pencereli odalarda ekranin karanlik kaldigi soyleniyor (ikinci kursun)
Saka saka arkadaslar 32 inch samsung IPS modelden gecilir mi?
aga ilk kez oled kullanacaksan alınır çok keyifli oluyor. Millet vakkosu olmuş atacak kurşun arıyor.

gün içinde de keyifli 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir yanıklık veya ısınma problemi oluşmadı. Abartılan bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aga ilk kez oled kullanacaksan alınır çok keyifli oluyor. Millet vakkosu olmuş atacak kurşun arıyor.
sadece 32den 27 ekrana gecince alisabilir miyim diye dusundum

Ben 5-6 aydır falan kullanıyorum oldukça memnunum. Çok aydınlık yerlerde parlaklığı bir tık düşük hissettirebilir ama o kadar düşük değil. Yanma konusuna ise bişey diyemem şu anlık. Ben yeri geldi 8-9 saat 10 saat kullandım hiç kapatmadan şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Onun haricinde yanlış hatırlamıyorsam 1 saat falan bilgisayarı kullanmazsan ekranı iyice kararıyor. Hdr performansı ise bence fiyatının üzerinde. Tabii bunun bir sebebi de oled olması. Oled olduğu için başta yazılar biraz tuhaf gelebilir onun için bir uygulama vardı ismini hatırlamıyorum şu an bilen varsa yazar ya da en kötü alan kişi yapay zekaya sorabilir Bana da yapay zeka söylemişti zaten. Benim tek pişmanlığım sonradan güzel bir televizyon almak oldu. Sonradan televizyon alacağımı bilseydim monitöre bu kadar para vermezdim. Ben yanlış hatırlamıyorsam 23-24 bin liraya falan almıştım. Ülkede ilk kez böyle güzel bir indirim görüyorum.

nit olayı cok abartılıyor bence. Güncel kullanıyorum sabah 50 üzerinden 30-25 parlaklıkta kullanıyorum aksam 15-20.
Diğer butun monitörlerimde öyle genelde %40-50 seviyesinde kullanıyorum %100 kullananların gözler kurşun gecirmez herhalde

nit olayı cok abartılıyor bence. Güncel kullanıyorum sabah 50 üzerinden 30-25 parlaklıkta kullanıyorum aksam 15-20.
Diğer butun monitörlerimde öyle genelde %40-50 seviyesinde kullanıyorum %100 kullananların gözler kurşun gecirmez herhalde
Bence de öyle. Çok aydınlıkta bir tık düşük kalıyor bu arada ama çok aydınlık bir ortam değilse gayet yetiyor. Benim odam Güneş çok vuruyor, gece perdem var onu kapatınca rahat görüyorum monitörde.

Geri