Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

S Wireless modelinin farkı ne acaba ? Bende normal Wireless modeli var ve galiba çoğu yerde stoğu yok
HyperX Cloud III S Wireless, standart Cloud III Wireless modeline göre şu avantajlara sahiptir:
  • Çift Bağlantı: Standart model sadece bilgisayara (USB dongle ile) bağlanırken, "S" modeli telefonlara da Bluetooth ile bağlanır.
  • Daha Uzun Pil: Standart model 120 saat pil ömrü sunarken, "S" modeli Bluetooth modunda 200 saate kadar dayanır.
  • Gömülü Mikrofon: "S" modelinde büyük mikrofonu çıkarsanız bile dışarıda telefonla konuşabilmeniz için gövdeye gizlenmiş dahili bir mikrofon daha vardır.
  • Dahili Hafıza: Bilgisayarda yaptığınız ses ayarlarını hafızasına kaydeder; böylece kulaklığı PlayStation veya Xbox'a taktığınızda ayarlarınız bozulmaz.
  • Tasarım: "S" modelinin dış kulak kapakları manyetik olarak değiştirilebilir, yani rengini ve tarzını özelleştirebilirsiniz.

nette bu şekilde çıkıyor hocam

HyperX Cloud III S Wireless, standart Cloud III Wireless modeline göre şu avantajlara sahiptir:
  • Çift Bağlantı: Standart model sadece bilgisayara (USB dongle ile) bağlanırken, "S" modeli telefonlara da Bluetooth ile bağlanır.
  • Daha Uzun Pil: Standart model 120 saat pil ömrü sunarken, "S" modeli Bluetooth modunda 200 saate kadar dayanır.
  • Gömülü Mikrofon: "S" modelinde büyük mikrofonu çıkarsanız bile dışarıda telefonla konuşabilmeniz için gövdeye gizlenmiş dahili bir mikrofon daha vardır.
  • Dahili Hafıza: Bilgisayarda yaptığınız ses ayarlarını hafızasına kaydeder; böylece kulaklığı PlayStation veya Xbox'a taktığınızda ayarlarınız bozulmaz.
  • Tasarım: "S" modelinin dış kulak kapakları manyetik olarak değiştirilebilir, yani rengini ve tarzını özelleştirebilirsiniz.

nette bu şekilde çıkıyor hocam
eline sağlık hocam, iyiymiş cidden özellikle pil konusu bayağı ilgimi çekti. gerçi 120 saat bile gayet yeterliyken 200 saat herhalde bambaşka bir boyuta çıkarır

PCHOCASI500 koduyla 500 daha düşüyor

Normalde çok beğenmemiştim sayenizde tekrar şans vericem teşekkürler
Bende öyle sipariş verdim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar siparişi iptal etsem indirim kodunu tekrar kullanabilir miyim bir banka değişikliği yapacağım da ondan

Alan arkadaşlar için Equlizer ayarı yapmak isteyenler şu mesajımı inceleyebilirler:

Aktif kullanıyorum şarjı uzun gidiyor hafif ağır hissettirebilir ama ses kalitesi güzel kafayı ağrıtmıyor

Steelseries GG uygulamasını kullanıyorum ben

Kod geçerli olmuyor bende

Geri