yunusemre.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,766
Daha sistemi kurmadım kasa ve soğutucu aldım enermax 360 takacağım tepesineAynen kacirdim o kasayi memnun musunuz kasadan
Daha sistemi kurmadım kasa ve soğutucu aldım enermax 360 takacağım tepesineAynen kacirdim o kasayi memnun musunuz kasadan
Hocam parca parca topluyorum simdilik b850 nzxt anakart ve 7600 islemci aldim ekran karti olarakta 9070 xt dusuniyorum psu 850 watt dusunuyorumpsu kaç w düşünüyorsunuz hocam sistemin diğer parçaları ne
Hocam genel olarak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız bence o kadar para vermeyin ekran kartına bide zaten o işlemciyle 1080p de çok zevk bırakmaz darboğaz kaçınılmaz olurHocam parca parca topluyorum simdilik b850 nzxt anakart ve 7600 islemci aldim ekran karti olarakta 9070 xt dusuniyorum psu 850 watt dusunuyorum
biraz arastirdim da darbogaz olmadigini soyleyenler cok olmusHocam genel olarak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız bence o kadar para vermeyin ekran kartına bide zaten o işlemciyle 1080p de çok zevk bırakmaz darboğaz kaçınılmaz olur
2k ultra ayarlarda oynayacaksnaız olmaz ne kadar ayar kısıp çözünürlük düşerseniz ki gwnelde cs falan böyle oynanır işlemciye yük binexeğinden darboğaz olurbiraz arastirdim da darbogaz olmadigini soyleyenler cok olmus
2k da yeter işlemci soğutma içinde kule almak en doğrusu, ben de aynı işlemciyi Thermalright Assassin King 120 Se kullanıyorum yetiyor soğutmaya. Ne kadar bütçe ayırdınız söyleyin bakayım ona göre.Yok hocam parca parca ilerliyorum anakart ve islemciyi aldim sadece islemci ryzen 7600 anakart nxzt b850 ekran kartı olarakta 9070 xt dusunuyorum birde bu islemci icin fiyat performans islemci sogutucu oneriniz var mi kule tipide olur ne kadar ucuz o kadar iyi![]()
Dediginiz sogutucuyu dusunuyorum bende cok kisi bunu tavsiye etti2k da yeter işlemci soğutma içinde kule almak en doğrusu, ben de aynı işlemciyi Thermalright Assassin King 120 Se kullanıyorum yetiyor soğutmaya. Ne kadar bütçe ayırdınız söyleyin bakayım ona göre.
Kasa için de kesinlikle bu akşamı bekleyin her hafta bir kasa indirime geliyor.
Soğutucuya da bakalım bu akşam segoteb çift kule geliyor sık sık.Dediginiz sogutucuyu dusunuyorum bende cok kisi bunu tavsiye etti
Eyvallah hocam tesekkur ederimSoğutucuya da bakalım bu akşam segoteb çift kule geliyor sık sık.
psu olarak rajintek cratos al geç hocam kasa olarak ZOKO King varKasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil
![]()
ASUS TUF GAMING GT302 850W 80+ Gold ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz E-ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
ASUS TUF GAMING GT302 850W 80+ Gold ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz E-ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAM GT302 ARGB W-850G ITOPYA'dawww.itopya.com
Psu olarak dediginiz urunu alicam ama kasayi akvaryum istemiyorum hocampsu olarak rajintek cratos al geç hocam kasa olarak ZOKO King var
tamamdır NXZT varPsu olarak dediginiz urunu alicam ama kasayi akvaryum istemiyorum hocam