Kasa ve Psu Onerilerinize İhtiyacim Var

Hocam parca parca topluyorum simdilik b850 nzxt anakart ve 7600 islemci aldim ekran karti olarakta 9070 xt dusuniyorum psu 850 watt dusunuyorum
Hocam genel olarak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız bence o kadar para vermeyin ekran kartına bide zaten o işlemciyle 1080p de çok zevk bırakmaz darboğaz kaçınılmaz olur

Hocam genel olarak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız bence o kadar para vermeyin ekran kartına bide zaten o işlemciyle 1080p de çok zevk bırakmaz darboğaz kaçınılmaz olur
biraz arastirdim da darbogaz olmadigini soyleyenler cok olmus

biraz arastirdim da darbogaz olmadigini soyleyenler cok olmus
2k ultra ayarlarda oynayacaksnaız olmaz ne kadar ayar kısıp çözünürlük düşerseniz ki gwnelde cs falan böyle oynanır işlemciye yük binexeğinden darboğaz olur

Yok hocam parca parca ilerliyorum anakart ve islemciyi aldim sadece islemci ryzen 7600 anakart nxzt b850 ekran kartı olarakta 9070 xt dusunuyorum birde bu islemci icin fiyat performans islemci sogutucu oneriniz var mi kule tipide olur ne kadar ucuz o kadar iyi 😄
2k da yeter işlemci soğutma içinde kule almak en doğrusu, ben de aynı işlemciyi Thermalright Assassin King 120 Se kullanıyorum yetiyor soğutmaya. Ne kadar bütçe ayırdınız söyleyin bakayım ona göre.

Kasa için de kesinlikle bu akşamı bekleyin her hafta bir kasa indirime geliyor.

2k da yeter işlemci soğutma içinde kule almak en doğrusu, ben de aynı işlemciyi Thermalright Assassin King 120 Se kullanıyorum yetiyor soğutmaya. Ne kadar bütçe ayırdınız söyleyin bakayım ona göre.

Kasa için de kesinlikle bu akşamı bekleyin her hafta bir kasa indirime geliyor.
Dediginiz sogutucuyu dusunuyorum bende cok kisi bunu tavsiye etti

Kasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil

psu olarak rajintek cratos al geç hocam kasa olarak ZOKO King var

https://www.incehesap.com/lian-li-vector-v150-inf-mid-tower-matx-kasa-fiyati-91892/
Şunları takip edelim hocam, eğer anakartı matx seçtiyseniz 2. linktekini şiddetle tavsiye ederim. fiyatları tahminen 3599 veya 3999 olacak.

Cratosu Amazondan alın ilk alışverişinizse mobil uygulamada 250tl indirim ve amazon güvencesiyle alırsınız.

Son düzenleme:
Geri