🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

Memnun musun hocam sc900prodan
Yeni aldığım için henüz çok fazla kullanamadım. Ancak şimdiye kadar pek çok farklı türde mouse denemiş biri olarak, ergonomik mouseların oyun odaklı kullanım için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunlarda daha çok HyperX veya Glorious Model O2 Mini gibi küçük ve simetrik mouseları tercih ediyorum; çünkü bu tarz modeller bana göre daha stabil bir kontrol sağlıyor. Bu yüzden, özellikle FPS türü oyunlar oynuyorsanız ergonomik mouselar çok sağlıklı bir tercih olmayabilir. Tabii ki bunlar tamamen benim kişisel gözlemlerim. Yine de ürün alınabilir bir fiyat performans ürünüdür bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Yeni aldığım için henüz çok fazla kullanamadım. Ancak şimdiye kadar pek çok farklı türde mouse denemiş biri olarak, ergonomik mouseların oyun odaklı kullanım için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunlarda daha çok HyperX veya Glorious Model O2 Mini gibi küçük ve simetrik mouseları tercih ediyorum; çünkü bu tarz modeller bana göre daha stabil bir kontrol sağlıyor. Bu yüzden, özellikle FPS türü oyunlar oynuyorsanız ergonomik mouselar çok sağlıklı bir tercih olmayabilir. Tabii ki bunlar tamamen benim kişisel gözlemlerim. Yine de ürün alınabilir bir fiyat performans ürünüdür bilginiz olsun.
Benim elim büyük olduğu için küçük mouselar kullanamıyorum cobra pro var o bile küçük geliyor. V3 pro pahalı bu da dv3 proya benzer o yüzden ilgimi çekiyor

Benim elim büyük olduğu için küçük mouselar kullanamıyorum cobra pro var o bile küçük geliyor. V3 pro pahalı bu da dv3 proya benzer o yüzden ilgimi çekiyor
hocam şöyle söyleyim o zaman büyük mouse kullanmayı seviyorsan eğer Fp olarak daha iyisini bulamazsın ürünü gözü kapalı al en fazla beğenmezse iade edersin

1787331679375.webp

Kablolu olanı 4 senedir kullanıyorum. Cıncık gibi mouse. Yarına kalırsa mağazadan, yedek olarak alırım.

Bende Omen laptop var. Instant pair özelliğiyle dongle olmadan bağlanmak gibi bir özelliği varmış. Bu özelliği, sensörü ve çok fazla rgb ışıklandırma olmaması beni cezbetti. O yüzden sipariş ettim. Bu arada Hp, Omen Laptopları artık Hyperx markası altında satıyor. Hyperx artık Dell/Alienware ayrımında olduğu gibi Hp'nin üst seviye gaming odaklı donanım markası oluyor.

Hyper x cloud alpha kablosuz kullanıyorum açma kapama tuşunda kronik sıkıntı var kendi kendine bazen ses yükseliyor mouseda da aynı şeylerin başınıza gelebileceğini bilerek alın onun haricinde kulaklıktan ve ürünlerinden memnunum markanın

HyperX ürünleri için mail yoluyla yurt dışı HP ile görüşün. Çok yardımcı oluyorlar. Benim Cloud2'imin menteşeleri çatlamıştı Cloud 3 gönderdiler Cloud 2 de kalsın dediler.
Hangi mail ile iletişime geçmemiz gerekiyor acaba ?

1 senedir kullanıyorum, cillop gibi mouse bir sorununu kusurunu görmedim, dongle çıkıyor içinden, kablosu uzun ve örgülü.
hocam low battery uyarısı çalışıyor mu, bende uyarı vermeden bitiyor şarjı ben de 1 senedir kullanıyorum 6-7 aydan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı

Geri